Filter

Ventilatieshop.com is zeer zeker een aanrader !

Zeer snelle levering + kwalitatief goede producten .

Mooi bedrijf met knowhow....

- Internetsite overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. - Bestellingen worden uiterst vlot geleverd. Mijn bestelling was echter niet compleet maar ja, dat kan een keer gebeuren. Maar bij de nalevering was het weer niet compleet en een verkeerd artikel geleverd. (aandachtspuntje) Ach, voor mij als particulier is dit niet zo erg. Het is allemaal prima opgelost.

Bestelling goed uitgevoerd, maar op een verkeerd adres afgeleverd

Bestelling goed uitgevoerd, maar op een verkeerd adres afgeleverd en dat is wellicht buiten de schuld van de leverancier, maar natuurlijk wel heel storend!

Betrouwbaar

Zoals altijd, snel en betrouwbaar materiaal.

Bestelde artikel paste goed

Had de dakpan besteld en extra betaald om het eerder te laten komen. Vond het heel jammer dat het niet in hetzelfde tijdperk bezorgd werd dan die bij de bestelling werd aangegeven. Het kwam echt veel en veel later. Terwijl ik extra ervoor had betaald omdat wij in de planning zaten om het vroeger in de avond te kunnen installeren. Vond ik heel jammer

Goed behalve dat ik de verkeerde keus heb gemaakt.

Na ontvangst en het lezen van de handleiding heb ik gemerkt dat ik een ander product nodig had.

Snelle en complete levering tegen scherpe prijs

Alles ging goed,snelle levering en prima kwaliteit

een zeer vriendelijke behandeling en een zeer duidelijke en goede retour regeling.

het zeer snel en correcte levering van het gevraagde en een zeer klantvriendelijke en een duidelijke retour regeling.

Niet goed

Slordige firma, alhoewel maar 2 producten gekocht, toch verkeerde materiaal gekregen Zelf later omgeruild.

Snelle levering, goed verpakt, mooi product

Komen belofte na.

Prima het wordt geleverd zoals het beschreven staat. Van boeking tot ontvangst.

Prima, snelle levering

Goed product

Geen problemen gaat gewoon goed

Materialen besteld alles keurig en vlot geleverd

Snel en correct

Snelle verzending Goede prijs

Goede kwaliteit

Levering voldoet kwalitatief aan gestelde eisen, mooi design.

snelle service, top producten

snelle service, top producten

Ruime keuze, snelle levering

Goede en snelle levering, maar klantenservice kan beter

Levering van de producten was nog dezelfde avond en de bestelde producten zijn kwalitatief goed en zijn netjes geleverd. Maar om telefonisch contac op te nemen ben je wel even bezig. Meerdere malen gebeld, maar telkens 5 minuten moeten wachten (en daarom heb ik het maar een paar keer geprobeerd). Als je dan (eindelijk) iemand aan de lijn hebt wordt je wel weer heel goed geholpen en geadviseerd.

Website lijkt niet helemaal eerlijk mbt te leveren merken.

Ik had een Rensen doorvoer besteld, maar kreeg een onbekend merk geleverd. Viel dus tegen dat er op de website geadverteerd wordt met een bepaald merk maar dat je dan een surrogaat krijgt. Heb het gevoel dat ik dan teveel betaald heb. Was overigens makkelijk te monteren, klus was snel geklaard.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Er werd goed met me meegedacht en ook nog een gratis hulp geboden.

Niet wat ik verwachte

Heb flexibele buizen besteld voor men mobile airco en ze werken niet Zien er mooi uit maar lukt me niet om te koelen met deze buizen Spijtig

na mail sturen toch nog snel geleverd

Pas geleden een bestelling gedaan die de dinsdag daarna geleverd zou worden. Een week later nog niets ontvangen. Na het sturen van een mail met de vraag over de levering, duurde het even voor een reactie kwam. Na reactie van Ventilatieshop waren de onderdelen alsnog snel geleverd.

Goed assortiment, snelle levering ook in deze tijden

21 Boylestraat C

Ede 6718XM