Filter

Via mail geen reactie, via telefoon goed geholpen. Snelle verzending

Helaas kregen we via de mail geen reactie. Maar telefonisch kregen we prima advies. Besteld en ondanks Corona de dag er na in huis. Top! En een echt goede oplossing voor onze lastige situatie.

Snel en een goed prijs/prestatie verhouding

Een product te bestellen in vele lengtes

Prima , besteld en levering netjes verzorgd en op tijd

Snel geleverd en mooi materiaal. Wij doen altijd alles zelf en het materiaal dat we bij jullie besteld hebben was werkelijk perfect! Volgende keer denk ik eerst aan jullie

Prima levering prima prijs kwaliteit

Snelle correcte levering

Snel en makkelijk besteld. Snel en correct geleverd. Ruim assortiment

Supersnel en compleet geleverd

Supersnel en compleet geleverd!

Snelle levering en een goede prijs

Heb van S&P silent design een 2-tal badkamer ventilatoren besteld. Het was de beste prijs en de levering was super!

Snelle levering, goede service.

Ik heb hier enkele keren besteld en ben er erg tevreden over

Gebeld wat ik nodig had werd gelijk goed geholpen . Spullen waren mooi op tijd binnen

alles is perfect gelopen en geregeld

alles is op tijd geleverd en het materiaal is van uitstekende kwaliteit

Niet duur! Snel bezorgd! Goed verpakt! M.a.w. Een aanrader!

Diverse materialen gekocht. Geheel naar wens en zeer snel bezorgd.

Kwaliteit en service

Meerdere producten gekocht en heb daarbij kwaliteit en goede service ervaren.

Goed advies, snelle levering, prima product

Uitstekende service!!

Complete en juiste levering.

Snel geleverd,

M’n installateur belde niet terug, Ventilatieshop wel, daar dus de pijpventilator besteld en zelf maar vervangen. Was achteraf een supermakkelijke klus. Ik ben er blij mee.

zeer god

can t add much more its just fine

Wat een super service!

Ik had artikelen besteld die toch niet naar wens waren. Na een belletje waarin ik nogmaals instructie en toezegging kreeg (geld terug) heb ik het gratis kunnen retourneren. Binnen 3 dagen was het geld terug gestort. Super service!

Goede artikelen in een *****e verpakking

Goede spullen maar verpakt in een ****** grote verpakking (ik schat 18 x te groot) en opgevuld met plastic luchtkussentjes hetgeen in een tijd van duurzaamheid een klap in het gezicht is van iedere bewuste en weldenkende burger.

produkt werkt niet zoals het mij beloofd is

Toen ik belde voor informatie over mijn ventilator werd ik netjes en heel geduldig geholpen. Uitvoerig kon ik uitleggen dat de ventilator in mijn slaapkamer zou komen te hangen en dat de ventilator dus geluidsarm moest zijn. Ik kocht een ventilator die duurder was maar die ook een stuk geluidsarmer zou zijn omdat er een box omheen zat. Na installatie blijkt de ventilator helemaal niet geluidsarm, Het blijkt nu dat ik er nog een stilte pakket bij moet kopen van ongeveer 80 euro. Dat is mij helemaal niet verteld aan het begin. Voel ik me toch beduveld

Snel afgehandeld. Snelle reactie vie e-mail. Geweldige aftercare en helpdesk. Correcte retour afhandeling. Geweldig. Bedankt!

Retour verweken lijkt lastig

Ruime week geleden retour terug gestuurd nog altijd niets vernomen.

Goed geholpen

Voldoende, voor de eerste keer.

Correcte snelle levering op afgesproken tijdstip

Precies zoals hierboven verwoord.

Goed advies en zeer snelle levering prima verpakking top

Web site is goed en duidelijk ,advies per telefoon is als zeer positief te ervaren .

21 Boylestraat C

Ede 6718XM