Filter

Leuk geprijsd netjes geleverd

Bestellen was eenvoudig, levering was netjes en mooi op tijd. Prima winkel

Ruim en scherp geprijsd aanbod en snelle levering

Ruim en scherp geprijsd aanbod en snelle levering

Snel en precies zoals omschreven

Het bestelde was geheel naar wens en echt zeer snel in huis. Prima leverancier die ook niet te duur is. BEDANKT!

Snelle levering, netjes verpakt

Had het product snel in huis, was keurig verpakt en voldeed aan de verwachting en beschrijving..

Snelle en juiste levering.

Goede ervaring m.b.t. de levering. De e-mail met tijdstip van levering en factuur nooit ontvangen.

top snel in huis

ga ik iedereen aanbevelen

Handleiding

Handleiding was wat summier. Is niet afgestemd op particulier. Te veel zakelijke termen.

Snel geleverd wat was besteld

Geleverd wat was besteld.

Zelfs sneller geleverd dan verwacht.

Kon niet beter.

Levering correct. Materiaal beantwoordt onze verwachting niet

Levering correct. Materiaal voldoet niet

Keurig. alleen de omschrijving hoe je het product moet plaatsen is belabberd maar daar kunnen jullie niets aan doen

Voldoet aan de verwachting

Prijs kwaliteitsverhouding is m.i. in orde zo op het eerste gezicht. Moet de roosters nog plaatsen

Alles correct ontvangen

Vandaag zondag besteld en maandag al ontvangen in Belgie. Heel tevreden.

Website bevat alle korrekte info

Goede website met alle nodige uitleg. Snelle en korreltje levering

Snel geleverd, goede prijs, prima omschrijving op de site

goed overzicht, snelle afhandeling

Duidelijk overzicht, goede prijzen en snelle afhandeling van mijn ventilatieoorsters.

Vakkundig personeel en veel materialen op voorraad.

Vakkundig personeel en veel materialen op voorraad.

Prima ventilator doet wat verwacht wordt

Prima ventilator op tijd geleverd

de producten zijn niet geleverd op de gevraagde dag.

Ik had duidelijk aangegeven voor levering op maandag. De producten werden een dag te vroeg geleverd op zaterdag. Wij zijn dan niet aanwezig, de levering werd afgegeven bij een winkel in de buurt. en deze is op maandagen dinsdag ochtend gesloten. Waardoor wij de producten pas op dinsdag middag hadden.

Vriendelijke klantenservice bij ruilen en retourneren.

Levering van goede producten. Als gekozen wordt voor verzending van bestelling, volgende dag geleverd. Als echter gekozen wordt voor afhalen in winkel krijg ik een mail met o.a. 'Zodra uw bestelling klaarligt, ontvangt u van ons een e-mail.' Maar na drie dagen nog steeds geen e-mail. Met bellen naar klantenservice, blijkt bestelling al klaar te liggen. Ook nog wel een paar verbeterpuntjes voor de website: * Op de site verschijnt pop-up venstertje met 'Kan ik u ergens mee helpen? Klik dan hieronder.' Maar waar ik ook klik, er gebeurt niets. * Via klantenservice pagina kan een e-mail worden gestuurd. Na invullen van naam en email-adres kan een vraag worden gesteld. Echter als ik op 'Verstuur' klik, gebeurt er niets (Windows 10, Google Chrome). Op de klantenservice pagina is geen direct e-mail adres te vinden. Na veel zoeken wel op andere pagina's b.v. 'Ruilen en retourneren'.

Overzichtelijk site, prima telefonische hulp!

Hele goeie website, prima hulp via de telefoon. Product was de volgende dag in huis, echt top!

Bestelling goed afgehandeld

Bestelling goed afgesloten en alle artikelen netjes thuis ontvangen

positief

snelle levering zoals afgesproken.

Heb heel goed kunnen vinden wat ik nodig had, goede info en zoekmogelijkheid in de shop, bestellen ging gladjes en bezorging idem. Niets op aan te merken!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM