Filter

Goed en snel geleverd

Een paar buizen besteld en die zijn goed verpakt en snel geleverd.

uitstekend

verpakking goed, product zoals beschreven en levering was snel.

Juiste materiaal goede info.

Prima webshop voor de juiste onderdelen

Snelle levering top!

Eenvoudig bestellen en zoals beloofd, snel geleverd

Makkelijke site en snelle levering

Webshop is goed, product kan beter

Duidelijke website en snelle levering. Veel keuze uit verschillende designs en standaard met terugslagklep voor een relatief lage prijs. Toch ben ik wat teleurgesteld in het product zelf. Het werkt goed, daar niet van maar het monteren is een crime. Ik vervang hiermee en oude ventilator en die is vele malen steviger en robuuster. Het meest ergerlijke is dat kroonsteentje en de toegang/geleiding voor de elektriciteitsdraden echt niet ontworpen zijn op de stevige koperen draden die uit mijn plafond komen. Kroonsteentje is gewoon te klein, waarom kan daar geen normale maat in? En de plastic nokjes waar ik de draad door moet klemmen zijn te smal, die moet je dus wegknippen. Nu het toegangsgat onder het afdekplaatje wat groter maken en gelukkig heb ik modelbouwtangetjes waarmee ik mijn draden kan buigen in de haakse hoeken die ik moet maken. Maar eerlijk is eerlijk, die van de bouwmarkt heb ik teruggebracht, die was een stuk duurder maar zeker niet beter.

Te weinig geleverd.Drie besteld en betaald 1 gekregen.

Mijn eerste ervaring was slecht.

Correct en stipt

De levering verliep correct en binnen het aangekondigde tijdvak.

Snel en makkelijk te bestellen

Zeker een aanrader.

Prettige en overzichtelijke site. Snelle levering en compleet, TOP

Goed geholpen

Prima uitleg aan de telefoon fijn geholpen!

Alles top geregeld.

Altijd alles op voorraad, volgende dag in huis.

Goede ervaring

Goede ervaring en snelle levering

Bestelde artikelen snel en kompleet geleverd. Zeer goed verpakt zodat het heel overgekomen is. Op de geplande dag geleverd.

Super advies, snel geleverd!

Ik ben een totale leek op het gebied van ventilatiesystemen, buizen, doorvoeren, flensen en al die termen en dingen meer. Om die reden even gebeld met ventilatieshop.com en uitgelegd wat de bedoeling was (een doorvoer via een spouwmuur voor een aircoafvoer)Na een paar vragen werd me precies verteld wat is nodig had en wat ik moest bestellen. Dat ook braaf gedaan. De dag er op kwam het materiaal al binnen en kon ik het zelf (als leek) allemaal monteren. Het resultaat is precies wat ik er van hoopte. Kortom: goed advies, goede uitleg, snelle levering én top kwaliteit aan materialen!

perfect verzorgt

Snel en goed geleverd,plus onderdelen.

snelle levering en goede prijzen

Overzichtelijke site; producten zijn goed verpakt en de levering was zeer snel en zonder schade. Goede prijzen

Ok

Goed, spijtig dat niet alles samen geleverd kon worden en het even afwachten was. Enkele deuken terug te vinden op buizen/hulpstukken bij openen pakketten. Qua levering het eerste deel correct geleverd op datum, de rest was even wachten door de drukte bij alle leveranciers.

Perfect geregeld

Overzichtelijke webshop met snelle verzending en goede prijzen. Aanrader!

alles perfect.

Stipt op tijd geleverd.

Zeer vriendelijk en goede service

De levering was snel en goed

het geleverde artikel was al na 1 dag kapot

slechte voorlichting hoewel ik precies heb gedaan wat de verkoper mij heeft verteld was het artikel al direct kapot

Snel geleverd zoals steeds

Alles aanwezig en steeds voor een correcte prijs. Overzichtelijk wat betreft het noodzakelijk materiaal die je nodig hebt.

prima geregeld

snelle en correcte levering top

21 Boylestraat C

Ede 6718XM