Filter

Goed!

Bestelde product is prima afgeleverd, hier heb ik weinig aan toe te voegen.

Prima levering

Zeer prettig

snelle levering deskundig advies.

heldere website

Echt waardeloos

Ik ben zeer ontevreden over de bezorgwijze omdat verwachte mails (aankoopsbevestiging en orderstatus) ontbraken. Ook ben ik ontevreden over de ventilatieroosters. Ik had verwacht deze met touw te kunnen bedienen maar dat werkt niet. Ik ga nu andere halen in een andere winkel en ik kan deze winkel afraden.

Voor verbetering mogelijk

De bestelling was al snel aangemeld voor verzending, maar levering liet lang op zich wachten, omdat het maar niet werd overgedragen aan de transporteur. Bij levering leek het product goed verpakt, maar de binnenste doos en het product bleken beschadigd. De bestelde boxventilator paste niet in de binnenste doos en was er schijnbaar hardhandig ingeduwd. Daardoor was de luchtvoer deels losgekomen, 1 van de schroeven lag er naast. Omdat we lang hebben moeten wachten hebben we het zelf hersteld, maar het is gewoon slordig. Het product is wel geleverd en was wel scherp geprijsd. Daarom twee sterren.

super

makkelijk te vinden, wat je zoekt. snelle verzending

Levering en producten volgens verwachting !

Levering en producten volgens verwachting !

Snel besteld , goed bereikbaar , retour prima

Duidelijke site en vlugge levering

Groot aanbod, en correcte afhandeling

Gewoon goed.!

Prima product, snel geleverd

Goed en snel

Goed en snel

Had geen factuur bij de t&t code ontvangen, is later gestuurd op mijn telefonisch verzoek want via het contact formulier ging/ gaat niet. De verzend knop zit achter een andere knop en dus kan je het niet versturen en dus moest ik bellen( want de mail deed het niet:). )

Goed, zeker als online winkel

Als leek had of was ik liever fysiek langs gegaan voor advies, heb nog meer nodig dus zal geduld moeten hebben.

Snel geleverd en goed produkt

Positief en voor herhaling vatbaar

Perfecte service

Website duidelijk, levering volgens afspraak. Producten goed verpakt.. geen negatieve bemerkingen.

Uitstekend geholpen.

Ik had een verkeerd onderdeel besteld, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Gewoon terug kunnen sturen naar een antwoordnummer, dus gratis.

Echt geweldig

Super snelle levering en geheel conform afbeelding

Goede en snelle service

Super website

Betrouwbare website! Overzichtelijk ,eerlijke prijzen, snelle levering!

Makkelijk om te bestellen en op tijd geleverd.

Heb goede ervaringen met bestellen

Groot assortiment en snelle levering

zeer tevreden

ik geef als cijfer een ruim voldoende

Goed contact klantenservice

een deel kon niet direct geleverd, dit is snel opgelost na een belletje met de klantenservice. Eerst werd de levering van de hele bestelling uitgesteld, maar nadat ik belde is direct geleverd en een deel geannuleerd.

top , snelle levering , goede kwaliteit

duidelijk site met goede kwaliteit en een snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM