Filter

Alles in goed orde mogen ontvangen

Mooie prijzen.

hele goede ervaring

nog een snellere levering dan ik verwacht had super

snel geleverd

ondanks mijn onduidelijke bestelling (in 2 verschillende opdrachten waarvan de laatste geen betaling van de portokosten gedaan), toch zeer snel en compleet geleverd.

snel en efficiënt

Prijs kwaliteit top

was in orde

de levering was niet op tijd was enkele dagen later dan voorzien. het product is in orde

Prima zaak

Snelle levering, no nonsence!

Super snelle levering

Ga zo door

Snelle en correcte levering. Een eerdere leverin! Door mij foutief besteld, kon zonder problemen worden geretourneerd en werd ook financieel juist afgehandeld.

Top product en top service

Bij de eerste levering waren ze een onderdeel vergeten mee te sturen. Bij melding hiervan direct het onderdeel opgestuurd. Top communicatie.

ruime keus, snelle verzending

positief

Ventilator is nog niet aangesloten, dus nog geen resultaat.

Ventilator is nog niet aangesloten, dus nog geen resultaat.

Goed en snel geleverd

Goede ervaringen met jullie

Kwalitatief goed, snel en erg klantvriendelijk

6 meter flexibele buis besteld. Volgende dag al netjes geleverd. had aangegeven met afterpay te betalen , maar deed Po de betaling aan ventilatieshop. Hierop gebeld met de klantenservice. Zij hebben dit voor mij netjes en snel geregeld. Dikke 10.

Vlotte levering tegen een zeer aanvaardbare prijs

Duidelijke overzichtelijke website. Gemakkelijk te vinden wat je nodig hebt.

Helemaal prima.

snel geleverd en degelijke kwaliteit

Snel en zorgvuldig verpakt

Al vele malen besteld hier en elke keer weer snel en correct

prima materiaal en snelle levering

na levering direct geplaatst de maat klopte precies

Ik ben zeer tevreden over Ventilatieshop.nl. Nooit problemen gehad en altijd op tijd geleverd.

Verkeerde maat

Snelle levering van 2 te kleine slangenklemmen...besteld tot diameter 270mm...geleverd 2 stuks tot diameter 170mm...u mag ze binnenkort retour verwachten.

Voordelig en snelle levering

Ik heb een overdrukrooster besteld die ook vlot in huis was. Dezelfde als ik in de bouwmarkt had gezien maar dan een paar tientjes goedkoper. Vandaag heb ik hem bevestigd. Hij zit aan de andere kant van de ven in de badkamer. De lamellen gaat iets minder ver open dan verwacht, ik kijk het even een paar maanden aan. Kijken wat het effect is wanneer het kouder en vochtiger wordt. Vooralsnog tevreden.

Snel en goede prijs

Via bol.com een ventilatieslang besteld, dag erna al in huis in stevige doos. Prima service, niks mis mee.

Vlotte correcte bediening

Vlotte correcte bediening! Bedankt !

Zeer snelle en goede levering!! echte aanrader ook in prijs!!

Echte aanrader!!

Snelle levering, puike ventilator

Prettige website info, goede keuzemogelijkheid, snelle levering met duidelijke instructie.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM