Filter

Geleverd volgens afspraak

Ruime keuze, scherpe prijzen en goede uitleg bei elk produkt

Snel en correct

Een van de betere, zelfs de beste ervaring in het online shoppen

Snelle levering, verpakking mocht wat kleiner!

Snel

Duidelijke en goede communicatie via mail. Bestelling volgende dag al geleverd.

goede kwaliteit en correcte levering

goede kwaliteit en correcte levering

ik zal nog gebruik maken van jullie diensten

de bestelling was snel genoteerd , en snel geleverd met de beste zorgen alles werk prima.

Hier uit voorraad leverbaar

Nergens anders meteen te vinden, bij Ventilatieshop wel en bovendien goedkoper. Een aanrader !

Ik heb een filter besteld die ik aan mijn uitgang van mijn ventilatie geplaatst heb. Het is gemakkelijk te installeren en de filter er uit te halen indien dit nodig zou zijn. Ik hoop dat de filter niet te dik is. Dit weet ik pas binnen enkele maanden. De bestelling en levering verliepen foutloos. Ik werd goed op de hoogte gehouden en alles was netjes verpakt. Dank u wel hiervoor!

perfect

perfect

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Op aanraden van een buurman nieuwe roosters voor het wtw systeem besteld. Ze waren in no-time bevestigd en wat knapt het huis daarvan op! Typisch geval van ‘hadden we 10 jaar eerder moeten doen’

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling

Prima, besteld en geleverd

wat materiaal besteld en een afzuigventilator. Netjes verpakt. Niks mis mee. Als je kunt vinden wat je nodig hebt, gewoon daar bestellen.

Prima levering

Prima levering en netjes snel.

top

top

top, goed en duidelijk geregeld!

Telefonisch om advies gevraagd, besteld en volgende dag de spullen in huis. Prima.

Snel geleverd goed spul

Prima bedrijf

Werk er graag mee samen

Misleidend

Misleidende foto's van een totaal ander product dan geleverd! Niets past op of in elkaar!

Nog steeds geen spullen

Afgelopen maandag spullen. Besteld bij jullie, zijn nog steeds niet binnen. Kan nu niet verder. Plafond platen moeten erin maar gaat niet omdat de ventilatie kanalen er nog in moeten. Erg vervelend. Ook geen update gehad waarom dit zo lang duurt

Simpel en vlot

Simpel en vlot

Bestelling is snel geleverd en voldoet aan de verwachting, goede communicatie.

Snel en correct

Super snel het juiste geleverd

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

De website is zeer duidelijk. De bestelling verloopt gemakkelijk en super snelle levering.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM