Filter

Perfect.

Super snel geleverd en perfect website met veel keuze

Prima bedrijf, snel geleverd

Duidelijke website Makkelijk bestellen Goed verzonden

Snelle service, netjes verpakt

Klantvriendelijk en klant gericht. Snelle levering.

Perfect.

Prima spullen alles volgens afspraak

Super spullen

Uitstekende service

De goederen werden netjes aan de deur afgeleverd op de afgesproken datum. Mijn bestelling werd keurig verzorgd.

Bestelling en levering zoals afgesproken.

Gewoon prima

Ondanks dat het product wat ik nodig had niet bestaat een alternatief gevonden voor een scherpe prijs. Ook de verzendkosten zijn netjes!

Super makkelijke webshop!

Goede informatie en ziet er erg mooi uit. Ook de afhandeling na de order was precies zoals je hoopt. had alles zelfde dag in huis

Zoals men mag verwachten

De bestelde ventilatieroosters volgende dag al in huis. Geheel naar verwachting en super snelle levering. Volgende keer weer naar deze webshop als ik iets op het gebied ventilatie o.i.d nodig heb

Zeer nette afhandeling na verkeerde levering!

Keurig materiaal, goede service en snelle levering.

Mooi product en goede bezorging

Niets meer aan toe te voegen !

perfecte producten

prima levering volgens afspraak. Opgegeven decibels voor ventilatoren liggen echter iets hoger.

Flitsende service

Twee buisventilatoren af te leveren op Schiermonnikoog. Binnen 2 dagen geregeld. Keurige melding van verloop van de levering. Duidelijke website met goede uitleg van prestaties en garantie van 5 jaar.

Makkelijke site, eenvoudig bestellen, groot assortiment, levering en verpakking Werkelijk uitstekend Zeer betrouwbaar. Een echte aanrader.

was snel geleverd en ruime keuze

Prima service en snel geleverd.

Prima service en snel geleverd. Zoals gewend.

heel goed

goed en snelle levering

Correcte tijdige levering

Zeer veel productiever en vlotte levering

artikel correct, levering 1 dag beloofd 7 dagen mater

overzichtelijke site, bestellen mogelijk zonder klant te moeten worden en veel poeha met paswoorden, levering beloofd 1 dag , bleven dan ook gans de dag thuis, kwam 1 week later , met als enige excuus het is druk.

Excellent

Ik heb een gevelkap besteld en heb deze snel gekregen, incl. factuur via email. Gevelkap was net te groot en is teruggestuurd. Support medewerkers reageerden snel en accuraat met instructies. Top en houden zo.

Internet service zoals het hoort.

- goede info - nette prijs - correcte levering

Rooster werd snel geleverd. Ik vond alleen de verpakking belachelijk groot voor alleen een roostertje. Die had in een enveloppe gepast. Nu kwam er in verhouding een enorme doos. Qua verzendkosten hadden we wel wat kunnen besparen

Waar gemaakt wat is beloofd. Levering op tijd en producten zoals besteld.

Goed.

Prima en snelle levering

Artikel voldoet aan onze verwachting.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM