Filter

geweldig

mooie bijna geluidloze ventilator. makkelijk te monteren met goede gebruiksaanwijzing ben er blij mee echt een aanrader

Prima assortiment!

Prima kwaliteit!

Goede communicatie duidelijk en snel

Goede communicatie over en weer. Snelle reactie en ook vriendelijk te woord gestaand

snelle levering!

snelle levering! en goed spul!

Prima ervaring

Produkten van goede kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd. Zeer tevreden!

Eerste bedrag is binnen

wacht ik nog steeds op een retour bedrag van 1 besteling Orde nummer 2000013306

Correct en geleverd volgens afspraak

Goede website met duidelijke informatie.

Goede kwaliteit

Snelle levering,en goede kwaliteit.

Gewoon goed

Besteld Betaald Bevestiging x3 Bezorgd en product naar wens ... Meestal review je dit niet zouden we vaker moeten doen! Dank

Zeer positief

Positief

Snelke levering en beantwoording van vraag.

Een technische vraag over een ventilator werd per omgaande via de mail beantwoord. Daarna werd de bestelling snel geleverd. Ook duidelijke handleiding voor aansluiting was apart toegevoegd. Kortom. Erg tevreden.

Snelle en goede levering .

In één korte zin kwaliteit en gunstige prijs.

Snelle en keurige levering. Beschrijving bij product makkelijk en helder beschreven

Levering goed

Product toegepast als uitgang bij een droger. De klepjes maken nogal een geluid door het op en neer slaan. Had voor heen een kunststof uitvoering, minder uitstraling maar wel geruislozer.

Netjes afgehandeld.

Super goed

Uitstekende support afdeling en uitstekende producten

Noodgedwongen twee bestellingen moeten plaatsen. Gelukkig toch snel contact kunnen maken om te vragen of beide bestellingen samengevoegd konden worden en dat was gelukt en snel geleverd! Chapeau voor de support afdeling! Niet te vergeten goede producten tegen een uitstekend concurrerende prijs. Blij mee!

goede produkten voor een goede prijs.

snel geleverd en ook retour snel en correct afgehandeld

Prima levering

Prima levering.

Keurig

Goed product, goedkoop en snel geleverd.

Top snel geleverd

Het product werkt niet in de situatie waar ik het voor gekocht heb. De luchtstroom is niet sterk genoeg. Zonder problemen retour kunnen sturen.

Kreeg het verkeerde artikel toegestuurd, maar dat werd meteen verholpen.

Gewoon goed

Op de site mijn ‘boodschappen’ gedaan. Dat gaat vrij eenvoudig. En afgerekend. Keurig ingepakt en keurig op tijd, stond mijn bestelling klaar op het afgesproken afhaalpunt; want dat vind ik makkelijker. Alles prima!

Goede service.

Snelle levering en goed verpakt. Product voldoet aan verwachtingen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM