Filter

Snel en goed

Scherpe prijzen, snel verzonden

Snelle Levering, Goede uitleg

Ik had een doorvoerbuis nodig ivm mobiele airco en kwam vie een kennis op deze site terecht. De levering en de extra uitleg ivm extra benodigdheden zijn zeer goed geomplementeerd op de site als je bvb een item wil toevoegen geeft de site zelf aan welke extra items je nog nodig hebt voor een goede installatie. De levering zelf is ook van een niveau die iedereen ondertussen al gewoon is (1-2 dagen) en dit in volle Covid crisis vanuit het buitenland.

Alles was perfect.

Uitmuntend

Mooi product en van hoge kwaliteit.

Er zat een klein foutje in mijn bestelling. Deze werd direct rechtgezet na ik een mail had gestuurd.

Super tevreden! Zeer snelle levering!

Professioneel bedrijf! Leuk om zaken mee te doen.

Helemaal top!

Direct de volgende dag al binnen!

Snelle levering en goede kwaliteit

correcte afhandeling

zeer positief

Uiterst behulpzaam en professioneel

Zeer aangename ervaring met deze webshop. Heel behulpzaam, duidelijke en goede informatie over praktische uitvoering. Ook feilloze verzending en nazending. Absolute aanrader.

Er werd snel geleverd en tegen een lage prijs.

Uitstekende website, goede service.

Goed werkende website met uitgebreide informatie over de producten met belangrijke details. Snelle verwerking. Helaas ontbrak een van de items in de levering maar dat werd snel en onburocratisch gecorrigeerd.

Optijd geleverd en goed ingepakt

Zeer snel geleverd en goed ingepakt, en netjes afgehandeld.

re: goed gedaan

tja...simpel goed. besteld en geleverd. Uiteraard nodige voorbehoud i.v.m. Covid-19, maar uiteindelijk keurig binnen 2 dagen thuis.

Snel en betrouwbaar

Er was een fout onderdeel geleverd maar na contact direct rechtgezet

Snelle verzending, uitstekende producten!

Goed advies. Snel en netjes geplaatst

Erg prettig

Super snel geleverd!

Wow, ik kon meteen weer verder met mijn nieuwe voorraadje buiskoppelingen. Toppie!

1 Levering na 4, 5 en 6 dagen😭

Jdjdhdhfhchc

Wat ik in principe nodig heb aan materialen is voorradig

Handig, prettig

Zeer makkelijk en vlotte service

Prima prijzen, super snelle levering!

Zeer scherpen prijzen. De volgende dag had ik alles in huis.

goede aftersale

Besteld met en betaald voor zondaglevering, pakket kwam pas dinsdag. Gebeld en binnen 30 minuten stond het teveel betaalde terug op mijn rekening.

Zeer professioneel

Snel en correct

Ruime keuze. Snelle levering.

Zie boven

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.