Filter

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering. Netjes up tot date gehouden mbt de status van de verzending. En niet te vergeten goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel, gemakkelijk en goed.

Prima stille ventilator ontvangen.

Goed materiaal

Super goed.

Uets verkeerd besteld maar was al in verzending zo snek ging het maar geen enkel probleem zij stelde ons meteen op ons gemak met een oplossing waarvoor onze dank

Snel en correct

Ventilator besteld en geleverd op afgesproken datum en tijd.

Twijfelachtig

Wij hebben extra betaald voor levering op maandag, maar niets ontvangen. Het werd gisteren bezorgd, maar wel heel erg laat. Na 21.30 uur. Wij hebben het niet zo op late levering. Minpuntjes. Helaas.

Snel en goed.

Heel goed zelf te doen, hoefde geen extra gaten te boren en de slangen paste ook precies.

Vlotte en snelle levering

Ik bestelde een RVS muurrooster voor een dampkap. Alles is heel vlot verlopen en ook heel snel.

Snelle levering,overzichtelijke site,prima prijs

Onderdelen snel geleverd voor een prima prijs.

Snel geleverd, mooi product.

Snel geleverd, mooi product.

100% tevreden

Zie boven

Geen probleem en snel

Geen problemen en snel geleverd.

het product week een beetje af van de afbeelding, maar kon toch dienen.

Gewoon geweldig

👍

Vandaag bestellen morgen leveren beter kan toch niet

Nieuwe schuimringen

We moesten nieuwe schuimringen hebben voor onze centrale afzuiging. In de bouwmarkt moest je een complete nieuwe set kopen, hier kun je ze kos kopen. Helemaal super en spaart een hoop geld. En de volgende dag was alles binnen. Helemaal super Ventilatieshop.

Goed bedrijf moet zo doorgaan

Snelle levering(ondanks de corona-tijd) en goede informatie via email. Goed verpakt product.

Goed snel geleverd

onverwacht een goed advies over de installatie en de producten

na meerdere minder goede ervaringen met leveranciers die ik kon aankijken nu eens (ongevraagd) advies gekregen waar ik veel baat bij had

snel en goed

Snelle levering. Veel keuze uit zowel goedkoper als duurder materiaal.

Komt afspraken na...

Snel besteld en snel geleverd

Snel besteld en snel én correct geleverd

Goeie duidelijke webshop

Duidelijke omschrijving van producten, snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.