Filter

snelle en goede service

uitstekende service

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Goed product, snelle levering, correcte prijs

Goed product, snelle levering, correcte Prijs

Keurig verzorgde levering.

Het roestvrijstalen ventilatie rooster werd zeer compleet geleverd. Compleet met pluggen en schroeven. Vanwege het zeer scherpe roestvrijstaal zou hieraan nog een setje pleisters aan toegevoegd kunnen worden. Twee dagen later geleverd dan in eerste instantie werd aangegeven. Waarschijnlijk zal het corona virus hier de schuld van krijgen.

alles prima ontvangen en tevreden

Prima partij om zaken mee te doen.

Snelle levering en compleet. Enige nadeel op dit moment dat ik geen telefonische vragen kan stellen. Ondanks Corona lijkt mij telefonisch contact geen extra risico.

vlotte levering, netjes optijd, goede materialen

Bestelling werd netjes op tijd en volledig bezorgd.

Snel, goed verpakt, goede communicatie.

Ventilator was er in 2 dagen en dat in coronatijd.

prima overzicht

prima overzicht op de site goede service

alles geweldig goed geregeld

door een foutje mijnerzijds bestelling dubbel geplaatst. meteen de volgende morgen werd ik gebeld door de ventilatieshop om te vragen of de bestelling zo ook uitgevoerd moest worden. ze nemen de tijd voor je bestelling en denken mee.

Goede website, scherpe prijzen en snelle levering

Nu twee keer besteld bij ventilatieshop. Beide keren een uistekende ervaring. Goede en duidelijke site. Scherpe prijzen en zelf tijden de C-crisis zeer snelle bezorging. Ook het gebruik van TPG post is fijn: veel beter dan andere bezorgers waar vaak wat op aan te merken valt.

positief

Men heeft er alles aan gedaan om de installatie van de boxventilator en de regeluniut te doen slagen.

Gewoon lekker duidelijk goed advies en snelle afhandeling

Gewoon lekker duidelijk goed advies en snelle afhandeling

goede service

Makkelijk en snel.

Goede website, makkelijk en snel te vinden. Kortom goed.

Prima prijzen en snelle levering

Qua prijs en snelle levering zeer tevreden

Goed geregeld

Mijn bestelling ging in twee opgaven , toe de eerste bestelling niet kwam en de tweede wel . ben ik gaan mailen hoe het zat met mijn eerste bestelling. ze hebben toen de eerste bestelling nogmaals verstuurd , en die was twee dagen later binnen. weer een dag later toen kwam pas de eerste bestelling binnen die ik gelijk retour heb gestuurd. Al met al prima geregeld , dank hiervoor.

Prima afspraak is afspraak

Webshop is overzichtelijk En afspraken worden nagekomen

Kleine bestelling geplaatst : prima verwerking.

gemakkelijk gebruik van webshop correcte thuislevering

Zeer snelle levering

👍

Prima, snelle levering!

Snel binnen, prima kwaliteit

Makkelijk om keuze te maken en snelle levering zelfs in deze moeilijke tijden

Goede producten en snelle levering,

Gewoon wat je wil.

klantvriendelijk en snel

Men ging zeer snel voor mij aan de slag. Helaas liep de levering vertraging op bij Bpost (Belgische post). Promt werd de bestelling een 2de keer verzonden. Superpositieve ervaring. Ook het materiaal is prima verpakt en goede kwaliteit!

Mooi en snel gebracht

Mooie ventilator ben er erg blij mee, snel geleverd, top

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.