Filter

Overzichtelijke website, levering op beloofde tijd.

Goed product, op tijd geleverd. Tevreden klant

Goede site zeker een aanrader

Snel geleverd, duidelijke site, retour sturen ivm onjuist product besteld snel opgelost.

Snel en goed

Snel en goed

Prima prijs en snel

snelle en correcte afhandeling

snelle en correcte afhandeling

En snelle levering

prima.

Niks op of aan te merken

Alles volgens afspraak, en goed advies

Eerste bestelling was verkeerd besteld door mij. Ik heb dit product probleemloos kunnen terugsturen. Voordat ik het juiste item heb besteld, heb ik om advies gevraagd en ik ben hierbij ontzettend goed geholpen!

Snelle en correcte levering

Levering volgens afspraak en de juiste materialen zoals op de side beschreven, zeer klantvriendelijk.

prima levering

Er was 1 onderdeel te weinig geleverd. Na melding werd direct de volgende dag als nog geleverd.

Snelle service,groot aanbod

Groot aanbod degelijk materiaal

Snelle levering en goede prijs

Duidelijke website met interessante prijzen. Levering ging prima en snel.

Snelle levering, degelijk product

Product snel geleverd, goed verpakt, telefonisch contact prima, goede uitleg. Goede robuuste kwaliteit, Kreta spots, E65, perfect voor installatie in de badkamer. Iedere spot heeft eigen trafo, scheelt weer hoop extra werk voor bekabeling. Makkelijk aan te sluiten. Ben tevreden !

Prima ervaring

overzichtelijke website, makkelijk navigeren tussen de verschillende materialen voor verschillende doelen. betaling mogelijk via diverse manieren. snelle levering.

Om iets te retourneren lijkt het in België niet zo vanzelfsprekend, het is eenvoudiger de roosters dan maar op de badkamerdeur te plaatsen. Prijs verhouding kwaliteit is alles ok! mvg Philip

Supersnel!

Badkamerventilator voldoet voor 100%, levering (ondanks coronaperiode) op de dag van bestelling.

Snel, niet duur en een mooi produkt

Het produkt was niet te verkrijgen in de lokale zaken. Dus bij Ventilatieshop besteld. Kende het bedrijf niet maar ben erg tevreden over Ventilatieshop

Goede prijzen en snelle levering

snelle levering in deze drukke tijd

Snelle levering in deze toch drukke corona tijd. Degelijk materiaal en veilig ingepakt.

Wattttt Goedddddd

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Ik heb alles gevonden wat ik zocht. Correcte levering en kwalitatief materiaal. Volgens mij zeker niet te veel betaald. Zeker een aanrader.

Goed georganiseerd!!

Handig bestellen via de site en het komt allemaal in orde!!

Vlotte levering van bestelde.

Prima geregeld

levering perfect

Vlug geleverd en goed verpakt

21 Boylestraat C

Ede 6718XM