Filter

Snelle levering, volgens verwachting de volgende dag bezorgd

Goede service, snelle levering Het productie wat we gekocht hebben voldeed aan de verwachten Installatie had wel fijn geweest als er een duidelijkere gebruiksaanwijzing bij had gezeten

Betrouwbare website alles binnen binnen 2 dagen.

Ventilatieslang/afvoerslang gekocht met andere zaken, kwam netjes en mooi verpakt. Niets op aan te merken, gewoon tevreden.

Ruime keuze en snelle levering

Erg ruime keuze en precies wat ik zocht gevonden. Na bestelling werd het pakket snel geleverd.

Veel keuzes mogelijkheden en snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Zoals beloofd op tijd geleverd , En bij retour hebben ze ook niet moeilijk gedaan , Uitstekende service raad ik iedereen aan

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering en een groot assortiment.

Overzichtelijk eenvoudig en snel geleverd.

Goed geprijsd de producten snel geleverd en een goeie kwaliteit zal zeker hier weer bestellen als ik iets nodig heb

Goede website, snelle levering

Correct verlopen

Goed ontvangen

Goed ontvangen

Prima verzorging van mijn bestelling.

Prachtige service

weet niet wat zeggen prachtige service

perfect

alles volgens afspraak, vlotte levering

Zeer tevreden met deze aankoop.

Mooie ventilatie roosters voor mijn huis voor weinig geld netjes verpakt helemaal goed.

Correct en heel snel

Product werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting

Product werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting

Snelle levering en producten voldoen aan verwachtingen.

Mooi produkt en prima service

Het bij ventilatieshop bestelde artikel (ventilatierooster van Paneir) is mooi en voldoet helemaal aan de verwachting. Zeer snelle en goede levering en service.

zeer positief

heldere webshop, vlotte en correcte levering, snel antwoord op vragen

Gewoon goed

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Snelle levering goede prijs

Gekocht bij ventilatieshop de Orcon MVS15RHBP woonhuisventilator. Mooi apparaat eenvoudig te installeren. Maar het kan beter. Op de web-side is het energielabel lastig te vinden, dit zou op zich best vermeld mogen worden om de apparatuur onderling beter te kunnen vergelijken. De meegeleverde afstandbediening ziet er mooi en strak uit, maar ook die kan beter, met een ronde achterkant zou het mogelijk zijn dat hij igv renovatie ook geschikt is voor inbouw, als vervanger bijvoorbeeld van de drie standen schakelaar. Tevens kun je de laatst gekozen stand op de afstandbediening niet zien. Wil je er zeker van zijn dat bijvoorbeeld de stand automaat gekozen is, dan moet je die stand nogmaals selecteren.

Goede en correcte levering van de benodigde materialen.

Alle materialen zijn op tijd en compleet op het juiste adres afgeleverd. Geen bijzonderheden.

Gewoon zoals het hoort

Snelle en correcte levering !

Top op naar de komende bestellingen

21 Boylestraat C

Ede 6718XM