Filter

mooie ventilator

mooie ventilator en snel geleverd

Helemaal goed

Zeer snel geleverd, goede webshop

Prima levering

Levering geheel volgens verwachting.

Correct en snel

Door het coronavirus was er vanuit de koerier een minder goede communicatie (geen track & trace). Van Ventilatieshop kreeg ik echter correcte informatie, zeer tevreden over de service alsook over de kwaliteit van de goederen.

Correct

Levering met enige vertraging

Goed en snel geleverd

Goed product en snel geleverd.

Gewoon goed.

Gewoon goed. Netjes geleverd en past goed.

Elke keer super-tevreden !!

Bestellen is supermakkelijk. Zowat alles is in voorraad, prijzen zijn laag, geen bezorgkosten al vanaf 25 Euro, snelle verzending. Zoek niet verder en bestel hier !

Mijn bestelling was er bijzonder vlot. Per ongeluk was een product niet geleverd, maar na een mailtje werd deze ook bijzonder snel weer nagestuurd.

Prima levering

Prima webshop, vlotte levering!

Alles werd keurig geleverd zoals omschreven op de webshop. Netjes verpakt en vlot geleverd.

Mooie snelle levering, precies zoals foto en goed verpakt

Snelle service.

Snelle service ondanks de paasdagen Wat ik wel vreemd vond is dat buitendeel beschadigd was ondanks dat dit goed verpakt was. Mijn idee is dan ook dat men tijdens verpakken er niet op gelet heeft of er ook beschadigingen zichtbaar waren.

Prettig winkelen

Tegen normale prijzen goed winkelen! Binnenkort gaan wij weer wat roosters bestellen voor onze stacaravan.

Goed, degelijk en snel

Goede site, snelle levering, prima product.

snelle en goede service

snelle en goede service

In goede staat afgeleverd conform verwachting

Pakketje is in goede staat vlot afgeleverd volgens verwachting. Website heeft goed assortiment en nette prijzen. Geen klachten!

snel geleverd en uitstekend materiaal

snelle levering en producten voldoen erg goed.

Snel geleverd en mooi product

Prima levering

Snelle levering, volgende dag alles al in huis en tegen een prima prijs!

Zeer vlotte afhandeling van order!

Buitengewoon goed

Keurig volgens afspraak en bestelling geleverd

Snelle levering en achteraf de rekening prima zo

Uitstekende service en kwaliteit.

Uitstekende service en kwaliteit. Had al eerder besteld voor de badkamer. Dit is betere kwaliteit dan in de reguliere bouwmarkt.

Levering op tijd en correct !

Levering op tijd en correct !

21 Boylestraat C

Ede 6718XM