Filter

Werkt prima maar wel met bijpassende trafo.

Alles volgens plan levertijd. Goede beschrijving.

Goede snelle service.

Goed verpakt, goede communicatie, snelle service. Aanbevolen!

Gewoon goed geregelde

Netjes op tijd en volgens verwachting geleverd. Dus niets op aan te merken.

Snelle levering en goede service

Ik heb al 3 x bij deze shop besteld , de laatste keer kreeg ik per abuis een gekneusd product. Na contact met de klantenservice werd er direct een nieuw product opgestuurd en retour formulier vóór het defecte product.

Goedkoop en snel

Snel en goedkoop

snelle corekte levering

top

De levering is correct en vlug. Een betrouwbare partner.

super

super snelle service, mooi product en schappelijke prijs

Snelle onberispelijke service en goeie prijs/kwaliteit

Vlot

Vertrouwelijk

Korte tijd geleverd, alles ok

Was geleverd in kortst mogelijk tijd zelfs tijdens coronatijden!!!!👍

Goede snelle levening.

Goede ervaring met de ventilatieschop. Alleen nu was er een verkeerde diameter 45 graden bocht geleverd. Waardoor ik niet verderkomen met mij project.

Volledig tevreden.

Geheel volgens hetgeen ik wilde, product prima, snel geleverd en tegen een goede prijs. Zeker aan te bevelen.

Langdurig.

Was heel simpel,paar produkten aantal verwisseld.Kan gebeuren .

Snel en conform afspraak

Zeer snelle levering en van uitstekende kwaliteit

Alles in voorraad wat ik nodig had voor de afvoer van mijn nieuwe afzuigkap. Ook staat er een alternatief voor rond naar vierkant.

snel geleverd en goeie kwaliteit

ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Heb al meerdere malen besteld en ook als je iets niet juist heb besteld kun je het retourneren en wordt ook dat snel afgehandeld. Kortom zeer tevreden!

Top advies, top product!

Top advies, top product!

Snel geleverd binnen 1 dag.

Bij de gatenboor stond dat deze ook geschikt zou zijn voor boren in hardhout. En inderdaad, het ging als een speer.

Snel geleverd en goed verpakt. Alleen aanbeveling extra producten op site overbodig.

Bij aanschaf gevelkap, werd automatisch door site een slangklem aanbevolen. Die bleek in de praktijk helemaal niet nodig. Klemmen op gevelkap werkten prima. Los van dit: snelle bezorging en product netjes verpakt!

Mooi product

Wat ik besteld.heb goed ontvangen, was netjes verpakt en ppaste precies. Makkelijke website goed omachrijving en fijn dat er een kleuraanduiding bij stond.

Correcte en snelle levering!

Goed assortiment.

Uitstekende ervaring

Snelle service en degelijk geprijsd.

levering op tijd

21 Boylestraat C