Filter

Niets negatief aan te merken

Veel keuze ,duidelijke en gemakkelijke website. Chat vlug en duidelijk beantwoord.Snelle levering ,(alhoewel het gerust enkele dagen mag duren.)

Gewoon goed

Zoals het hoort te gaan

Firma werkt zoals het hoort.

Ik heb eerst online contact gezocht voor meer info, wat vlug en correct is verlopen. De bestelling hebben we na 1 dag ontvangen, dus correct. Het toestel zorgt in onze badkamer niet het gewenste resultaat, maar daar kan de firma niets aan doen, dat ligt aan de vochtigheidsgraad in onze badkamer.

Snelle levering, goede prijzen, overzichtelijke webshop!

Snelle levering, goede prijzen, overzichtelijke webshop! Voor de aanpassing van de radiatorbakken hebben we thuis gebruik gemaakt van ventilatiestrips van de ventilatieshop.nl. Dit is goed bevallen!

Eenvoudig en snel besteld en thuis gekregen

Handige website en gemakkelijk besteld.

Topservice en zeer duidelijke webshop

Makkelijke en overzichtelijke website. Zeer snelle verzending en levering ; precies volgens de info op de website.

Prima service, levering tegen een sterke prijs!

Snelle levering, correcte afrekening, sterk geprijsd artikel

Snel en precies wat ik zocht.

Snel en precies wat ik zocht.

Snelle levering, goede service!

Vlotte bevestiging na bestelling en de volgende dag alles in huis.. Top!

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering, goede prijs. Enige puntje van "kritiek" het pakketje had ook on een kleinere doos of bubbel envelop gepast. Nu veel opvulmateriaal en karton.

Goede service, goede prijs.

Ondanks de Corona maatregelen uitstekend geholpen.

Zeer tevreden over de levering.

Zeer tevreden over de levering.

Snel, niet te duur

Of eigenlijk goedkoop. Zeker gezien hun uitgebreide aanbod.

Alles is goed gelopen

Geen opmerkingen, goed.

tevreden

zeer goede service, vandaag besteld, morgen in huis

Alles snel en zonder problemen afgeleverd.

Prima shop

Aantal malen iets besteld. Altijd keurig optijd en zonder problemen. Retourprocedure is snel maar vind ik wat uit de tijd, met een mail sturen en daarna een retourpapier moeten uitprinten en bijvoegen.

Prima dimmer

Suggestie gevolgd.

Goede ervaring. Duidelijke website en snelle levering. Na het installeren had ik een vraag over de vochtsensor. Via mail vraag gesteld,binnen een uur een duidelijk antwoord.

Prima levering

snelle levering en helemaal in orde!

snelle levering en op het juiste tijdstip gebracht.

Perfecte afhandeling

Top !

Sneller dan verwacht

Voor het eerst besteld, kreeg het sneller binnen dan verwacht aangezien ik aan de late kant was met bestellen, alles paste precies, zeer tevreden

Perfect!

Binnen de 24u geleverd!