Filter

Mooi slank model.

Duidelijke site, alle onderdelen goed te vinden en complete producten samen te stellen. Bestelling vlot en goed geleverd

Snelle levering. Tegen redelijke verzendkosten

Goed materiaal, snel geleverd.

Goed materiaal, snel geleverd.

Snelle goede service

Correcte service.

Snelle levering. Uitstekende feedback. Prijs / kwaliteit

Ventilatieshop doet wat ze belooft!

Snel, precies en goedkoop: top dus!

Super snel en goed verpakt geleverd

Overzichtelijke site

Prima webshop snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering van bestelde producten.

Zeer positief

Snelle levering en kwalitatief materiaal

tien op tien

kan geen min punten vinden

super tevreden prijs/kwaliteit

Alles top, goede kwaliteit, schappelijke prijs, zeer snelle levering en goede communicatie.

Ventilatieshop.com levert razens snel !

De bestelling was de volgende dag al binnen. Heel snel en erg fijn.

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

Goede webshop met veel keus. Snel geleverd en voor concurrerende prijzen. Aanrader.

Snelle en correcte levering, ben erg tevreden

Zeer goede en snelle service

Niettegenstaande het een kleine bestelling was, werd deze even professioneel afgehandeld, waarvoor dank.

Duidelijke extra installatie beschrijving bij het product. Daarnaast ook nog een beschrijving over de timer en vocht sensor, hoe je deze het beste in kunt stellen.

zeer goede service!!!!

na mijn bestelling zeer spoedig te hebben ontvangen bleek deze niet compleet te zijn. 1 email erover was voldoende zodat ik de volgende dag alles compleet had.

Makkelijk en snel geleverd

Makkelijk en snel geleverd

Goed en snel

Site met heldere technische kenmerken die je keuze vergemakkelijken

Ik had al in een aantal doe hetzelf-centra naar een goede badkamerventilator gezocht. Meestal kwalitatief ondermaats, ook al omdat ik op zoek was naar beperkte afmetingen. Op website een ruim aanbod gevonden van kwalitatieve toestellen en veel handige tips voor installatie. Uiterst snelle service

Zie onder

Prima regeling, bezorger was inderdaad tussen 1245 en 1315 om het pakketje af te leveren

top

duidelijk en snel met leveren TOP

21 Boylestraat C

Ede 6718XM