Filter

Prima prijs/prestatie verhouding, snelle levering.

Snelle levering.

Super bedrijf levert alles elke keer weer netjes

Goede producten en snel geleverd

Goed product voor een prima prijs. Snelle levering en uitstekende service

prima levering

stipte snelle levering en overzichtelijke website

oke

alles correct en op tijd geleverd

Verkeerde kleur geleverd

Ik had en ventilator met zwart glazen front besteld. Deze werd wel snel geleverd. Maar helaas klopte de kleur niet. Ondanks dat op het doosje zwart stond zat er een grijze in. Mijn klant teleurgesteld. Jammer.

Ruim assortiment maar ben benieuwd of de ingeruilde bestelling nu wel onbeschadigd aankomt.

'k heb nog weinig ervaring met de Ventilatieshop.com met nog maar één bestelling die ik gedaan heb. Al vermoed ik, gezien het assortiment en snelheid van leveren, dat het zo maar vaker kan gebeuren. Echter... mijn bestelling was wel beschadigd toen ik 'm ontving. En dat terwijl deze gevelkap super goed ingepakt was. Jammer. Terugsturen was geen enkel probleem. Ik hoop dat het vervangende exemplaar wel onbeschadigd aan komt. Ik ben benieuwd!

heel goed

Materialen goed en op tijd aangekomen, gemakkelijk te bestellen.

Goede producten, wel lange levertijd.

Nette, degelijke en in elkaar passende instortkanalen. Bij bestelling wel rekening houden met dat 1e leverdatum 1 week later is.

Super! Goed product en supersnel in huis.

Alles is gegaan zoals het hoort

Levering op tijd. Zorgvuldig ingepakt.

zoals verwacht

Product zoals verwacht, snel geleverd

Snelle levering en prima ventilator (Blauberg auto 100T)

Makkelijk te installeren, alleen gebruiksaanwijzing wat onduidelijk. Alleen in het Duits en Engels. LT op de tekening blijkt de schakeldraad te zijn. Verder zijn we erg tevreden over deze ventilator.

Groot assortiment

Ruim aanbood, overzichtelijke site! Alles netjes en snel geleverd gekregen.

Heel snelle levering, compleet gamma

Heb nu twee keer besteld en telkens een heel snelle en vlotte levering (met dank aan postnl). Mijn woonschip is niet steeds vlot te vinden, maar door te willen bellen en gebruik te maken van mijn buren is dit snel en efficiënt geleverd.

Snel geleverd, prima kwaliteit

Snel geleverd, prima kwaliteit. Precies zoals omschreven op de website. Aanrader

Snelle en accurate levering

Uitgebreid assortiment op het gebied van ventilatie. Snelle levering, keurig verpakt.

Geweldig, ruim assortiment en snelle levering

Top, ruim assortiment en supersnel geleverd

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Besteld en de volgende werkdag binnen

Lekker vlot. Verzend verpakking mag wel wat kleiner.

top!

bestellingen steeds correct behandeld en geleverd

soepel, snel, professioneel

zie boven

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd

21 Boylestraat C