Filter

Vlotte en snelle levering

Super snel en correct

Half 2 's middags op maandag besteld en op dinsdagochtend voor 10 uur geleverd! Ruim onder de 24 uur! Eerder voor een ander artikel langs geweest in Ede, en daar uitstekend geholpen.

super goede en snelle service!!!

duidelijke website, veel info. leveringen verlopen altijd vlekkeloos.

Alles is prima en vlotjes verlopen.

Alles is prima en vlotjes verlopen.

Prima.

Snel en netjes geleverd.

Snel geleverd volgens afspraak

Het door mij gezochte product was snel en eenvoudig te vinden. De levering binnen de tijdzone in de avond was keurig op tijd.

Prima levering en hele goeie after sales

Het bestelde product was snel geleverd. Er ontbrak een onderdeel. Na telefonisch contact is deze super snel nageleverd. Prima service!

Zeggen wat ze doen en doen het ook!

Overzichtelijke product catalogus, prima bestelproces, top levering! Fout product in eerste levering na telefoontje volgende dag geleverd.

Super snelle levering

Dit was de eerste bestelling bij Ventilatieshop, het advies tijdens het telefoon gesprek super Kleine kantekening op de foto van het ventilatie rooster stond dat er 2 bevestigings gaten in waren gemaakt, bij deze van mij was er maar 1 gat (voor mij geen probleem boormachine in mijn kist). Klant was zeer tevreden groetjes, Ton

perfect

Goed uitleg bij aanschaf en ook daarna een goede uitleg hoe deze het best te plaatsen . Het is een mooie buisventilator van S&P en goed verpakt en op tijd bezorgd .

Snel geleverd met de juiste producten

De concurrent Ventielatieland heeft daar meer moeite mee. Ik bestel de volgende keer weer hier.

Zeer snelle en goede levering prima product.

Een goed product dat snel geleverd is.

Hebben alles op voorraad

Alles op voorraad

Service zoals het hoort

De laatste tijd heb ik wat wisselende ervaring met webshops. Bij ventilatieshop.com ging het gelukkig weer eens zoals het hoort. Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik binnen paar minuten factuur en benodigde informatie. Bestelling bestond uit meerdere producten. Levering was op tijd en compleet.

Prima snelle levering en goede prijs

Besteld, betaald en binnen 48 geleverd. Prima apparaat!

Goede prijs/kwaliteit,zeer snelle levering.Ventilators werken prima

Service, met een hoofdletter

Met 1 telefoontje alles opgelost, defect product retour , volgende dag nieuw product in huis en 1 dag later geld terug gestort op mijn rekening. super!!! grt Albert

Prima webshop

Overzichtelijke site, redelijk geprijsd, snelle levering. 👍👍

hele fijne, snelle klantenservice

Goede technische ondersteuning ontvangen bij montage

Snel in huis

top

superventilator

Snelle goede service

Bestelling miste een ding dat na contakt volgende dag werd nabezorgd.. Zeer tevreden.

Perfectie

Snelle levering en een uitmuntende service!

Perfect van bestelling tot levering.

Bestelling vlot verlopen. Correct en op tijd geleverd.

Duidelijke website en niet duur

Lekker snel geleverd en het was precies wat ik nodig had.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM