Filter

Snel en accuraat!

Makkelijk bestellen en een snelle en accurate levering. Goed verpakt

Makkelijk & goed

Ik heb ventilatieroosters besteld maar was uit de foto niet helemaal duidelijk of het de juiste waren. Even gebeld en goed geholpen. Roosters besteld, waren netjes verpakt en de volgende dag geleverd.

Vlotte levering

prima prijs / kwaliteit verhouding

duidelijke informatie, goede service met een glimlach

Er is op de site veel extra informatie, en tips, te vinden. De levering was als beloofd zeer vlot. Lange buizen hebben we zelf opgehaald. Vlotte en zeer vriendelijke en behulpzame persoonlijke service. Fantastische voorraad aan materiaal! Ik had er graag nog wat langer rondgekeken aha ik tijd had gehad.

zeer gooed

Bedankt voor de geleverde goederen

Netjes verpakt en snel in huis

Pakket besteld en de dag erop in huis, keurig verpakt. Helaas heb ik teveel besteld, maar de verzendkosten zijn hoger dan het product dat teveel besteld is.

Snelle levering. Product precies zoals de omschrijving.

Erg handig om mee te werken. Prima product

Aankoop materialen

Goede omschrijvingen en specs van materialen op de site. Assorti goed. Ook handig zijn tips voor assessoires

Zeer goed.

Donderdag gebeld of artikel op voorraad lag en technische info gevraagd. Vrijdag al in huis.

Was binnen een dag super geregeld!

Wij zochten een nieuwe ventilator met naloop en deze was er binnen 1 dag in huis. Beter kan niet!

Uitstekende service

Eerst advies gevraagd en gekregen. Erg blij mee.

Goede website duidelijk en overzichtelijk

Producten besteld kreeg diverse mailtjes over de voortgang van me bestelling Producten waren bezorgd op de afgesproken dag en tijd

Prima, alles volgens afspraak

Goede website met de juiste informatie. Na opdracht snelle en complete leveringlevering

Goede klantenservice

Snel en goed

Het bestelde product was precies wat ik bedoelde en binnen 24 uur in huis, perfect.

Leveren en doen wat ze beloven

Duidelijke website, snelle levering, regelmatige info over de status van de levering.

Goede ervaring ,snelle levering

Website is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk

snel en goed geregeld .

ook snel antwoord van de Service

Veel keus en snelle levering

Simpel en snel

Simpel bestellen en snel in huis

Snelle levering , product slecht

Heb een terugslagklep besteld van 100 mm deze ging niet open als de ventilator aan ging veertjes te sterk , een andere gekocht bij praxis deze werkt wel zo als het hoort .

Uitgebreid assortiment met duidelijke omschrijving.

Makkelijk winkelen naar de juiste artikelen voor ventilatie in de keuken. Wat je als leek te veel besteld, kan je weer terug sturen, zeer prettig!

Zeer uitgebreid assortiment, goed website, snelle levering en service

Inmiddels al 4x diverse producten besteld. Zeer tevreden klant. Ook geen probleem gehad bij omruilen.

Prima samen werking korekte afhandeling

21 Boylestraat C

Ede 6718XM