Filter

Snelle en goede levering

Snel en correct geleverd. Ik wilde mijn order na het plaatsen van de bestelling aanpassen, en dat was ook geen probleem

Duidelijke omschrijving, goede afhandeling en prima prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn ook dat er een aparte, door jullie zelf gemaakt instructie blad bij zat, daar die van de leverancier wel heel erg beknopt was.

geweldig

directe levering en direct reageren op vragen inzake installatie

Pakket niet gevonden

Alle vorige keren geen probleem gehad met dit bedrijf. Alles verliep prima. Bij het bestellen op donderdag 2 januari stond er: voor 16h besteld, morgen geleverd. Ik vertrok op 4 januari op vakantie dus volgens website zou het de derde nog geleverd kunnen worden. Helaas. Misschien pakket opnieuw sturen want gaat wel om veel geld, niet? Mvg Jan

levertijd wordt niet nagekomen en verkeerd product geleverd

2 artikelen besteld, volgens de website beiden 'ruim voorradig' echter ontvang ik een emailtje waarin men aangeeft dat een artikel niet voorradig is (niet welk artikel). De totale bestelling wordt pas uitgeleverd als alle artikelen weer leverbaar zijn. In plaats van deze eenzijdige beslissing had ik even telefonisch overleg prettiger gevonden. Uiteindelijk is na een 1-2 dagen de bestelling compleet en ontvang ik deze. Helaas blijkt een van de geleverde artikelen niet het artikel te zijn dat ik besteld had (andere afmetingen). Via email contact opgenomen en men stuurt me het correcte artikel per ommegaande toe. Deze levering kon ik niet in ontvangst nemen (niet thuis) dus gaat deze naar een PostNL depot waar het vervolgens 2 dagen 'zoek' is. In totaal ben ik meer dan een week kwijt om mijn bestelling die 'ruim voorradig' was geleverd te krijgen: dit is niet wat op de webshop wordt beloofd! Uiteindelijk is het juiste artikel geleverd maar het artikel is onverpakt, zeer stoffig en twijfel ik aan de kleur: het zou RAL9010 moeten zijn maar dit exemplaar is volgens mij nu al vergeeld.

goede ervaring

Zoals ik reeds eerder aangaf , alles ok en apparaat werkt prima . Enkel door het leveren van het product op een ander adres door de leverancier , en buiten jullie wil , was er een klein probleem maar dat is dus opgelost .

Geen gezeur service en snel antwoord op vragen

Door fout van mij verkeerde spullen besteld. Gewoon terug sturen zonder kosten en geld snel terug. Advies gevraagd en snel gekregen. Andere bestelling geplaatst en die kon de zelfde avond geleverd tegen kleine vergoeding.

gewoon uitstekend

Snelle professionele service

Perfect zowel levering als service

Bij aankoop van een ventilator en na levering een aansluiting door installateur bleek deze niet te werken. Na contact te hebben opgenomen met Ventilatieshop heb ik deze kosteloos teruggestuurd en binnen de week was er al een andere geleverd die het wel perfect doet

goed uitstekend

Snelle levering.

Uitgebreide website met goede zoekfunctie. Overzichtelijk productaanbod en eenvoudig bestel en bestelproces.

snelle verzending en goede service advies om bij bepaalde types ventilatoren te suggeren dat er mogelijk een afzuiging in bovenkant kan zijn waarvoor na verwijdering deksel een rubber afdicht slab moet worden aangeschaft

vandaag besteld morgen in huis

perfect

Zeer correcte uitvoering, levering goed op gevolgd.

Het product was door postnl beschadigd. Vergoed door ventilatieshop.

Zeer vlotte afhandeling

Geleverd volgens afspraak

vlotte samenwerking

Correcte en snelle levering

Geen problemen alles ging weer goed

Zending was als vorige keer goed. Problemen in het verleden werden supersnel opgelost.

Heel snel geleverd, Veilig verpakt en lage prijs. Ik merk op dat telkens ik met een firma uit Nederland handel, alles zeer snel en correct verloopt. Zelfs dienst na verkoop, garantie enz ... Waarom kan dit in België niet ? Ik bestel de laatste jaren bijna altijd in Nederland.

Snelle service en goede prijs- kwaliteit verhouding

Snelle service en goede prijs- kwaliteit verhouding

Veel keuze en goeie prijs

Goede omschrijving van product en zeer vlugge afhandeling

zeer goed!

iedere keer als ik een bestelling, groot of klein, plaats wordt deze keurig volgens afspraak geleverd!

Snel en makkelijk

Mooie ventilator

Snelle levering, en alles mooi verpakt.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM