levertijd wordt niet nagekomen en verkeerd product geleverd
2 artikelen besteld, volgens de website beiden 'ruim voorradig' echter ontvang ik een emailtje waarin men aangeeft dat een artikel niet voorradig is (niet welk artikel). De totale bestelling wordt pas uitgeleverd als alle artikelen weer leverbaar zijn.
In plaats van deze eenzijdige beslissing had ik even telefonisch overleg prettiger gevonden.
Uiteindelijk is na een 1-2 dagen de bestelling compleet en ontvang ik deze. Helaas blijkt een van de geleverde artikelen niet het artikel te zijn dat ik besteld had (andere afmetingen). Via email contact opgenomen en men stuurt me het correcte artikel per ommegaande toe.
Deze levering kon ik niet in ontvangst nemen (niet thuis) dus gaat deze naar een PostNL depot waar het vervolgens 2 dagen 'zoek' is. In totaal ben ik meer dan een week kwijt om mijn bestelling die 'ruim voorradig' was geleverd te krijgen: dit is niet wat op de webshop wordt beloofd!
Uiteindelijk is het juiste artikel geleverd maar het artikel is onverpakt, zeer stoffig en twijfel ik aan de kleur: het zou RAL9010 moeten zijn maar dit exemplaar is volgens mij nu al vergeeld.