Filter

Snelle levering en duidelijke omschrijving

Wat je op de webshop ziet, krijg je ook echt. En een snelle levering.

Kreeg wat ik besteld had en snel

Omdat mijn woonhuisventilator kapot was en schoonmaken het probleem niet oploste 2e kerstdag een Stork Woonhuisventilator ComfoFan S P - standaard met perilex - 458003605 besteld. Deze kwam de eerstvolgende maandag keurig binnen. Nieuwjaarsdag heb ik hem gemonteerd, mijn oude model met metalen behuizing was wel anders dan de nieuwe dus ik moest onverwacht toch nieuwe gaten boren en de kabels in het Perilex stopcontact zaten ook niet zoals verwacht dus die moest ik ook omwisselen, maar daarna werkte hij goed en heel stil.

Keurig op tijd en precies wat ik besteld had

Zie boven

prachtig

om 11.00 u besteld , volgende dag geleverd .

Snel geleverd, goede prijs en voldoet aan verwachting.

Snel geleverd, goede prijs en voldoet aan verwachting.

Grote keuze-snelle levering

Zeer overzichtelijke materiaal keuze, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd. Ze doen wat ze beloven. Een absolute aanrader!!

Geweldig!

Makkelijke website. Snelle levering! Aardige mensen.

veel keuze

Veel keuze , snelle levering , en correct

Snelle levering, goede kwaliteit, lage prijzen

Zie titel

ik ben tevreden

snel, prijs goed, goed product

Prima geholpen en snel.

Prima verzorgde leve ring.

Correct en goed

Op tijd geleverd, goed verpakt, hoge kwaliteitsgoederen, kortweg prima en perfect. Ik shop hier nog, zeker weten.

Alles dik in orde.

Alles dik in orde. Goede website en formaliteiten tot bestelling.

zeer goede prijs/kwaliteit

Goede materialen zoals vermeld op website. Netjes en op tijd geleverd.

Prima levertijden, retour beleid en prijzen

Prima en snel advies, snelle en complete levering

Bij het zoeken naar een oplossing voor de binnenkomende wind in de wasemkap, die naar het dak afvoert, kwam ik op de site van de ventilatorshop. Navraag over mijn probleem leidde tot een snelle en vakkundige reactie. En die leidde naar de bestelling van het betreffende onderdeel, dat drie dagen later, goed verpakt, aan huis werd afgeleverd. Met track en trace van Post NL. Perfecte service en advies. Complimenten!

Snelle levering, goede kwaliteit van product.

Ik beveel deze webshop zeker aan.

easy to find, easy to order and easy to install, perfect

I needed a ventilation roster for my bathroom door. Website was easy to locate on internet, found what I was looking for more or less straight away. Orderd through ideal payments and within a couple of days was delivered to my house. I installed it in my door the next day.

uitgebreid assortiment en snelle levering

de ventilator heb ik nog niet gemonteerd zodat ik daar nog geen beoordeling over kan geven

Nog nooit zo snel geleverd

Prijs / qualiteit onklopbaar

Snelle en complete levering!

Besteld en ontvangen - prima toch?

Snel geleverd en volgens omschrijving.

Goed en snelle levering

Ga volgende keer als ik wat nodig heb weer bij hen bestellen

21 Boylestraat C

Ede 6718XM