Filter

Compleet assortiment, goede prijzen.

Al bij meerdere woningen aanpassingen gedaan aan ventilatie en de materialen besteld bij Ventilatieshop. Alles op ventilatiegebied op de website met duidelijke informatie. Gunstige prijsstelling en snelle levering!

Ventilatieshop geeft mij voldoende lucht!

Gewoon makkelijk dat je vanaf de computer kunt opzoeken wat je nodig hebt aan roosters of i.d. Ook voor speciale toepassingen. Vroeger moest je het doen met wat 1 of 2 aanbieders bij jou in de buurt in hun assortiment hadden liggen.

Alles volgens afspraak

Mooie efficiente webshop Eenvoudig bestellen Prompte levering

goed en snel

fijne bestelling degelijk

Snel levering, duidelijk communicatie

Snel levering, duidelijk communicatie

Supersnel

Supersnelle levering (zelfde dag) en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met een goed aanbod aan artikelen !

Duidelijke website,vlotte levering

Voor de vervanging van een buisventilator bij de Ventilatieshop.com terecht gekomen. Goede prijs,en snel geleverd

heel correct

Zowel 't product als afhandeling van de bestelling dik in orde.

Snel, breed assortiment.

Overzichtelijke website

Prima verpakt en op tijd in huis

nvt

Goede site, besteld en keurig geleverd.

correcte service

Optijd geleverd en gekregen wat ik besteld had

Goede service.

Tevreden klant

Snel en correct geleverd

Snel en volgens afspraak geleverd

Uitgebreide shop waar je veel kan vinden aan een correcte prijs

Ventilatierooster met grote afmeting (45cm x45cm) gevonden via deze website. Bestellen ging vlot en levering op de afgesproken datum. Deftig verpakt,dus geen beschadiging. Uitgebreide shop waar je veel kan vinden aan een deftige prijs.

Kennis, kunde en aandacht voor de klant

Mijn pijp ventilator was defect en heb deze gedemonteerd. Contact gehad en een nieuwe werd snel verzonden. Zelf weer gemonteerd en probleem opgelost. Ook een duidelijke website. Dank voor de service.

Efficiënte site, snelle levering, goed product

Snelle en correcte levering van het bestelde artikel.

Snel en correcte levering. Het geleverde artikel is naar volle tevredenheid.

keurig op tijd geleverd

materiaal besteld en in de voorgestelde tijd geleverd.

Goed geregeld

Alles was makkelijk en snel te vinden op de website en erg snel geleverd. 1 artikel was niet compleet en na 1 telefoontje gelijk goed opgelost.

Positief

Duidelijke website, snelle levering.

Bestelling geleverd en afgehandeld zoals beloofd

Tevreden in het algemeen enkel geen respons op mijn vraag. mvg Danny

snelle service ( leveren ) antwoorden op mijn vraag kan veel beter geen respons gekregen. De fout lag bij mij maar een antwoord is geen dagtaak. mvg Danny

Netjes en op tijd bezorgd

Op de website hadden ze alles wat ik wilde en ze hebben het netjes de volgende dag geleverd

21 Boylestraat C

Ede 6718XM