Filter

Optijd

Juist en optijd

Armaflex isolatie besteld en volgende dag in de ochtend al geleverd.

Prima service.

Prima service en snel in huis.

Zeer goed geregeld!

Alles goed vlot en naar wens verlopen.

Zeer tevreden met NoShow, Nieuw product

Na 23 jaar met een badkamer gedaan te hebben willen we met de tijd mee, dus renoveren! De vloer zou omhooggekomen (inloop douche) en de plafond naar beneden (inbouw spotjes). De afstand zou dan nog kleiner worden En dan zou er ook nog die ventiel van de WTW erop komen. Niet mooi ! Dus Google en meteen bij ventilatieshop uit gekomen. Ik gebruik heel weinig de laptop en niet zo kundig daarin. Maar in het menu was het zeer gemakkelijk om te vinden wat je precies nodig hebt. Daarbij ook nog eens getoonde producten die ze je aanbevelen bij jouw klus. Super! Ik kwam uit op de ventilatie ventiel NoShow, weg te werken in het stuc plafond. Duidelijkheid in de getoonde foto’s en een begrijpelijke installatie filmpje, zelfs een onhandige doe-het-zelver zou je deze kunnen laten plaatsen in het plafond. Hij zit er bij mij nu in het plafond en ziet er fantastisch mooi strak uit!! En voor deze kleine prijs met dit eindresultaat sta jij dadelijk ook content te zijn in jouw gerenoveerde kamer.

o.k.

Appeltje, eitje was snel geregeld en bezorgd.

Service was Top

Snel, servicegericht en prima assortiment.

Hoe handig om voor de bezorging digitaal de montage handleiding op de mail te krijgen. Service die ik niet vaak tegen kom.

Snel en goed

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering.

snel geleverd en goede kwaliteit

Koppelstuk besteld op zaterdag,maandag al geleverd Ziet er goed uit,nu nog alles aansluiten

goede snelle service

prettig bedrijf

Snel

Snelle levering Rooster was niet mooi gepoedercoat Zaten druipers in

Prima service en een goede prijs

Prima service en een goede prijs

Goed product

Goed product, nette levering.

Snel en goed

Mooie upgrade tov de standaard roosters

Ziet er strakker uit dan de originele ventilatieventielen en gaan mooi op in ons 9016 gespoten plafond. Enige nadeel is dat ze behoorlijk prijzig zijn.

Snelle leveringen en niet te duur

Perfect! Snel geleverd op een tijdslot naar keuze.

Snel geholpen en goed product

Ik heb al twee ventilators besteld voor in het toilet en de badkamer. Beide waren snel geleverd en werken goed. Bij de ventilator waar je zelf een tegel in kan doen, kon ik helaas alleen een zilveren bestellen en geen goude kleur. Dus die heb ik zelf goud gemaakt.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Via de webshop eenvoudig te bestellen en de volgende dag geleverd. Ook retourneren eenvoudig en snel waarna binnen 3 dagen het geld was terug gestort

Klantenservice heeft ons geduldig geholpen met kiezen van juiste midel. Aanrader!

Prima product

Al eerder iets besteld en nu wederom een kwaliteitsproduct.Er waren wat problemen met het mail systeem maar dankzij de correcte communicatie alles toch prima geregeld !

Ventilator werkt goed

In eerste instantie wel wat zoeken om de juiste instellingen te krijgen, maar nu werkt de ventilator goed.

Snelle bezorging . Materiaal is wat ik verwachte

Snelle bezorging . Materiaal is wat ik verwachte

super

Nette en goed service, heb in het verleden eens iets verkeerds besteld, mijn fout, maar was geen enkel probleem !

21 Boylestraat C

Ede 6718XM