Filter

Gewoon Goed.

Gewoon goed redelijk snelle versturing en goed produkt.

Mooi product, precies wat ik nodig heb. Goed in beeld en op maat. Maakt keuzeakkelijker.

Snelle en zorgvuldig verpakte levering en prima apparaat

Goed product tegen schappelijke prijs, m.a.w. Prima prijs kwaliteit verhouding.

So snell en goede product

I will graag nog een keer kopen van jullie. Dank jullie wel

Hartstikke tevreden.

Wat ik heb besteld dat heb ik ook gekregen en nog super snel.

goede beschrijvingen, snelle levering en kwaliteits product

Ik was op zoek naar een deurrooster in een ral9010 kleur zodat deze mooi aan zou sluiten op het nieuwe schilder resultaat van de binnenschilder. De site geeft goed aan wat de maatvoeringen zijn en wat de kleur is. Resultaat, een mooi metalen rooster in de juiste kleur.

goed product

goed product tegen betaalbare prijs

Overzichtelijke website. Super snelle service!

Prima voorlichting en snelle bezorging

Maandagmiddag voorgelicht mbt aanschaf afzuigkap en deze besteld. Woensdag is deze geleverd, en heb ik hem gemonteerd. Alleen was de procedure anders dan aangegeven. Ik heb geen e-mail ontvangen met vraag om bezorging in te plannen. Toevallig zag ik op de site bij mijn ordernummer, dat de bezorging gepland was voor de dag erna, woensdag dus.

Snelle levering en goede klantenservice

Mijn nieuwe centrale afzuiging binnen 24u geleverd. Ik had wat problemen met de installatie dus had ik een vraag gesteld via whatsapp. Hier werd ik niet goed geholpen, maar later via de mail ben ik alsnog uitstekend en vakkundig geholpen. Aanrader dus!

Duidelijke site, goede prijs en snel geleverd

De site is duidelijk, prijs is goed en product werd netjes en op tijd geleverd.

Veel keus goede website en snelle levering!

Voor het eerst iets bij ze besteld en ik heb geen klachten. Ventilatieshop.com komt in mijn lijstje met betrouwbare online winkels!

Goede info op site, goede prijs/kwaliteit

Ik kocht een terugslagklep voor de afzuigkap. De informatie op de site was duidelijk. De levering was snel, het product was concurrerend qua prijs en functioneert prima.

Snel en goed

Snelle levering en product zoals verwacht.

Prima en op tijd

Vandaag besteld morgen geleverd , en zo ist ook

Ventilatieshop is een zeer professionele organisatie, prima klantenservice en after sales

een Silent & Palau design ventilator met vochtsensor werkte bij mij niet goed. In overleg met de klantenservice terug gestuurd en vervangen door eenzelfde ventilator met alleen nalooptimer. Ben zeer tevreden over de afhandeling, top!

Zeer goed en snel geholpen

Mooie roosters ben er heel erg tevreden mee

Kwalitatief goede spullen, info over levering ontbrak

Over de levering van alle materialen die ik heb besteld ben ik dik tevreden. Goed materiaal, goed verpakt. Wel had ik het gewaardeerd als ik beter was geïnformeerd over de leverdata. Toen ik bestelde leek online alles voorradig en ik had 3 dagen aangehouden voor de planning van mijn klus, maar het stond niet op de bevestiging vermeld. Toen ik na 3 dagen belde bleek 1 artikel niet op voorraad, wat mijn bestelling vertraagde. Weliswaar hebben we daar meteen een oplossing voor gevonden en kreeg ik de volgende dag geleverd, maar ik zou het prettiger hebben ervaren als dergelijk initiatief bij de leverancier lag.

duidelijke site en snelle levering

Overzichtelijk site, snelle levering, in één woord goed.

Het artikel dat we hebben ontvangen functioneert prima, geen probleem.

Het artikel dat we hebben besteld bij ventilatieshop.com werkt zo als het hoort en het was makkelijk te installeren.

Perfecte ventilator, snelle levering!

Juiste buis ventilator geleverd Nette prijs snelle levering!

Slecht

Slecht veel geluid

Goed verpakt, goed materiaal, snel verzonden

21 Boylestraat C

Ede 6718XM