Filter

Goed product advies en hulp bij vragen over de installatie

Mijn oude buisventilator had het na een aantal jaren begeven (ruim buiten garantie). Bleek dat de aannemer dit nooit goed had aangesloten (te weinig aanzuigcapaciteit). Advies gekregen over hoe dit aan te passen en welke ventilator meer geschikt was. Na aanschaf had ik nog vragen over hoe deze te installeren. De servicedesk was vlot bereikbaar en had goed advies.

Fijne webshop, snel verzobden

Handige webshop, staat veel info en maten bij. Makkelijk bestellen en snel verzonden

Uitstekend product

Geweldige service and snelle bezorging

Geweldig product tegen zeer concurrerende prijs. Zeer snelle levering naar Spanje (waar we wonen). Probleemloze aankoop.

Een webshop met aandacht voor de klant!

Als ik de ervaring met andere webshops vergelijk is er hier direct antwoord en wordt je vraag beantwoord. En naast simpel bestel info ook inhoudelijke kennis.

Makkelijk om te kiezen en bestellen.

Product voldeed aan verwachting, paste perfect. Snel geleverd, uitstekende service.

Snel geleverd en goed product.

Ruime keuze en snelle levering

Goed produkt

Heb het product gekregen die ik graag wou hebben en die was vrij snel geleverd

Makkelijk bestellen, goede prijs

Materialen besteld voor de afvoer van de afzuigkap. Goed advies daarover gekregen. Spullen afgehaald in Ede ivm onzekerheid levering PostNL. Teveel bestelde artikelen zonder problemen geretourneerd en gecrediteerd. Aanrader.

Alles was goed geregeld

Super om daar onderdelen te bestellen ! !!!!!!!

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering van mijn Duco lucht ventilatie. Dankzij de meegestuurde en uitgebreide instructie was installeren kinderspel!

Direct bereikbaar voor uitstekend advies voor - en na de aankoop

Door goed advies vooraf kon ik zelf de unit installeren. Ook achteraf direct beschikbaar voor vragen en advies.

Werkt prima

Snelle levering,overzichtige handleiding,en de ventilator doet goed zijn werk.

Eerste aankoop en het was een toppertje

Ik kocht online een ventilatiesysteem voor de badkamer. Doet perfect wat het belooft. Het is snel en goed verpakt geleverd. Goede kwaliteit.

Netjes en wwerk zo als het moet

Goed advies, snelle levering

Na een advies vraag, een no-nonsens antwoord gekregen en direct de juiste spullen besteld. Volgende dag in huis om de klus af te maken.

Uitstekend service

Uitstekend service en voldoende weekdag al in huis.

goede en snel service

goei service

Zeer goede geregelde afzuiging

Na meerdere buis ventilatoren bij Hornbach gekocht te hebben voor de douche is deze ventilator van een veel betere kwaliteit. Veel instel mogelijkheden via de app. Aanrader

Kon mooi alle benodigde materialen gelijk mee bestellen

Levertijd prima product idem

Snelle levering en product is naar wens Airco is nu perfect gecamoufleerd

21 Boylestraat C

Ede 6718XM