Filter

Fantastisch service

Na een probleem retour En vervanger kosteloos ontvangen Top service

Snel levering, uitgebreid assortiment

Duidelijke website, veel info van artikelen. En goede prijs kwaliteit. De dag erna geleverd.

Goede spullen tegen prima prijzen

Deurrooster en ventiel besteld om de badkamer beter te kunnen ventileren. Alles naar tevredenheid geleverd.

Degelijk product.

Snel geleverd. Prima verpakt. Het materiaal is beter dan het gangbare in de bouwmarkten. Binnenwerk ziet er degelijk uit. Hij doet zijn werk, dus prima tevreden.

Geweldig!

Altijd top!

Hartstikke goed

Gemakkelijke site, product gevonden en de volgende dag al thuis...beter kan niet

Snelle levering en de laagste prijs

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd, top!

mooie ventilator zeer stil netjes verpakt

Afspraken worden na afgekomen. Super materiaal en volgens afspraak geleverd. Super

Perfect geregeld

Kan het aanbevelen correct en snel geleverd. Top bedrijf

Snel en goed

Zoals boven, snel geleverd en product voldoet aan de verwachting

Goede website met relevante informatie, makkelijk bestellen, prima, snelle levering!

Gemakkeljk bestellen, volgende dag, goed verpakt, in huis!

Prettig!

Snelle levering en goede producten

Bestelling geplaatst snel geleverd was op zoek naar een Chrome ventilatie deksel kwam al snel bij ventilatieshop terecht duidelijke site bestelling kwam binnen was erg goed in gepakt je zou er zo mee kunnen voetballen zonder dat de inhoud kapot zou kunnen gaan lang verhaal kort helemaal top

Prima en snelle service!

Goede materialen en topkwaliteit

Materiaal goed en redelijk snel geleverd.

Het door mij gezochte artikel bleek een ander typenummer te hebben gekregen. Desondanks is de levering goed gekomen.

Uitstekende ervaring met dit bedrijf.

De dingen die ik besteld had werden binnen 24 uur bezorgd.En de kwaliteit van de bochten en verloopstukken met rubber afsluitringen waren prima .Ook de korte bocht 125 mm diameter hebben zij op voorraad ,Heb lang moeten zoeken tot dat ik bij dit bedrijf terecht kwam en die alles had wat ik nodig had. Ventilatie shop : PRIMA onderneming.!

Mooi beluchtingsrooster en snel geleverd

Mooie zware kwaliteit, gunstige prijs.

Werkt perfect

Geen natte tegels meer en je ruikt het niet als iemand zijn grote boodschap heeft gedaan. Als we op bed liggen, horen we de afzuiging niet, dat was wel onze zorg. Iedere cent waard!

Bezorging goed , probleem prima opgelost

Ok

Gewoon goed

Snelle reactie Op tijd geleverd Ventilator werkt perfect

Mooie producten snel in huis voor een schappelijke prijs

Tweemaal dakdoorvoeren en aanverwanten besteld. Volgende keer Ou ik weer hier bestellen

Meedenken, snelle verzending, goede service

Prettig

Duidelijk aanbod, snelle levering.

Snelle verzending

Goede soortering

Snelle levering en een goed product ik ben zeer tevreden

21 Boylestraat C

Ede 6718XM