Filter

Goede afhandeling

Snel en gemakkelijk te traceren

Gewoon prima. Snel geleverd. Producten conform verwachting.

Website overzichtelijk. Prima geleverd. Kon alleen niet alles wat ik nodig had direct verkrijgen. Prima prijs ook.

duimpje

Ventilator had ik al 4 jaar eerder dezelfde geplaatst , bij verbouwing van de badkamer , deze werkte nog goed alleen de sensor voor vocht was kapot , fan bleef draaien. . Nu werkt het weer zoals het hoort , weet niet of 4 jaar ervoor staat , maar kreeg het niet meer gerepareerd

W

E

Goed telefonisch geholpen

Product snel en netjes geleverd

Ruim assortiment en snelle verzending!

Heel ruim assortiment aan diverse ventilatie-benodigdheden. Ik zocht naar geïsoleerde kanalen voor de koude afvoerlucht naar buiten. Deze waren in verschillende diameters te krijgen. Ook een ruim assortiment aan roosters voor aan de gevel. Omdat er veel lucht naar buiten moet worden getransporteerd koos ik voor een bolrooster met een grofmazig rooster. Ik had per ongeluk een verkeerd rooster besteld in de verkeerde diameter. Het aanmaken van een retourlabel was heel snel gebeurd! Top service en ik zal zeker nog eens wat bestellen.

Snelle levering, mooi product.

Ik heb een instelbaar (wit/stalen) toevoerventiel besteld. Voldoet aan de verwachtingen. Mooi en strak van design. Nette prijs. Vlotte levering. Blij mee :)

Kan niet beter

Product was nog mooier en beter dan ik zelf verwacht had, ben er zeer tevreden mee.

Goeie artikelen voor nette prijs

Artikelen goedkoper dan elders. Snel verstuurd met goede track en trace

Veel keuze, uitgebreide installatie instructies, prima prijs-kwaliteit.

Ventilatieshop heeft een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten. Veel keuzemogelijkheden en hulpinformatie bij keuze. Scherpe prijsstelling en snelle levering van het product. Duidelijke instructie video's voor de installatie van het apparaat met zinvolle tips.

Prima kwaliteit en een snelle levering.

Goede snelle service en prijs, maar...

Alles soepel gegaan. Eén product was volgens mij alleen niet goed gemaakt. Ging om een regelklep 250 luchtdicht safe. Deze is niet luchtdicht te krijgen doordat de gaten niet recht tegenover elkaar zitten. De klep kan niet helemaal dicht.

Goede ervaring

Snelle levering, product zoals verwacht

Duidelijke info omtrent product en toebehoren

Duidelijke info omtrent product en toebehoren

Gewoon goed

Duidelijke webshop, snelle levering en het product is zoals omschreven. Kortom tevreden.

Snel en goed geleverd

goed, snel, goedkoop

goed, snel, goedkoop

Goede service en overzichtelijke website

Veel producten op voorraad die makkelijk te vinden zijn. De paar nabestel artikelen werdrn snel geleverd.

Super kwaliteit, snel geleverd

Prijs kwaliteit heel goed en leveren snel.

Goed product, makkelijk te installleren

Had niet beter gekund

Goed en degelijk materiaal past als beschreven

Snel en goede service

Ik heb het nodig besteld. Sommige dingen waren helaas fout door mijzelf besteld. De spullen zijn zonder moeite teruggenomen. Informatie gevraagd was daar ook goed bij geholpen en is alles naar mijn zin.

Prima producten snelle nette levering

Prima producten snelle nette levering

correct en op tijd geleverd.

prima bedrijf om bij te bestellen

21 Boylestraat C

Ede 6718XM