Filter

Goed product

Veel keuze uit goede producten, eenvoudig te bestellen. Snel geleverd

Goede geluiddemping

Snelle levering van 4 geluiddempers in de aan- en afvoerkanalen van een monoblock airco. Hierdoor veel minder herrie van de luchtstromen.

Snel

Goed kunnen vinden wat ik nodig heb

Voldoet aan verwachting

Website is duidelijk en bestel en afreken proces prima. Na bestellen word je via mail goed op de hoogte gehouden. De doos was echter gescheurd waardoor ik het idee had dat ik een gebruikt product kreeg. Product zag er verder ongebruikt uit.

Vlotte service, goed assortiment.

Goed bedrijf, goed verpakt en op tijd geleverd.

Groot gemak

Met groot gemak kan je kiezen uit een groot assortiment en de levering daarna gaat super snel. Netjes verpakt vakwerk.

Goede producten en op tijd ontvangen

Netjes op tijd in huis, goed bereikbaar voor vragen en advies. Gemakkelijk retourbeleid.

Goede produten tegen een billijke prijs

Goed geholpen door de klantenservice met een door mij verkeerd besteld product.

Snel geleverd en prima apparaat voldoet aan de wensen

Het produkt is super

Alles was zeer goed. produkt plus levering alleen wel een hele grote doos voor een klein produkt mischien is hier nog iets mee te doen

goede service en snelle levering!

goed bedrijf!

Past en snel geleverd

Tevreden

Behulpzame klantenservice en goede prijs.

Reageren vlot bij vragen en hebben veel keus in materiaal, voor elke prijsklasse. Simpel zelf te monteren met de tips op de site.

Ondanks fouten in onze bestelling, zonder probleem omgeruild en aangevuld.

Professionele hulp en middelen voor internet prijzen.

Als ik er niet uitkom dan neem ik gewoon mijn spullen mee en de medewerkers helpen mij aan de passende onderdelen. Bestellen online zorgt voor een keurige levering in een mooie golfkartonnen doos waardoor deuren en beschadigingen niet van toepassing zijn.

Het juiste ontvangen,super snel en keurig verpakt.

uitstekend geholpen

Ventilatie box en RVS ventiel besteld. Ook aan de telefoon voor wat verdere informatie en uitleg fijn contact gehad. Alles vlot aan huis geleverd. Prima service.

Goede shop

Goede shop met duidelijke website en snelle levering

Uitstekend geholpen

Mijn badkamer ventilator ging stuk na 3 jaar. Omdat op de ventilator 5 jaar garantie zit heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen en kon mijn ventilator opsturen. Na onderzoek heb ik snel een nieuwe ventilator ontvangen.

Alles goed

Duidelijk levering en betaling correct Goede info

Prima levering, goede kwaliteit prijsverhouding. Zoals het hoort.

Alles keurig binnen de tijd afgeleverd. Kwaliteit en prijs zijn in verhouding met elkaar. Zoals het hoort denk ik. Keurig.

Vlotte afhandeling, goed product en redelijke prijsvorming

Vlotte afhandeling, goed product en redelijke prijsvorming

Teleurgesteld

Ik heb om een dag twee bestellingen gedaan die de volgende dag bezorgd zouden worden. Door een fout werd slechts 1 artikel bezorgt en de volgende dag pas het andere artikel. Daardoor moest ik de afspraak met de monteur die ik gemaakt had afzeggen. Maar daar hij het druk heeft moet ik nu wachten voordat hij weer tijd heeft om de ventilator te plaatsen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Op vrijdagavond een bestelling geplaatst die de eerst volgende werkdag geleverd zou worden. Dat zou dus maandag zijn. Ondanks dat wrd de bestelling zaterdag geleverd. Super

21 Boylestraat C

Ede 6718XM