Ik had helaas pech dat de post.nl het pakketje te laat had afgeleverd daardoor was het te laat de voor de dakdekker
ik ervaar het enorm onprettig dat ik geen factuur ontvang van de aangekochte materialen. Je moet zelf op zoek gaan naar je factuur wat ontzetten klantonvriendelijk is. er wordt wel een orderbevestiging per mail verstuurd maar geen factuur. Graag factuur in pdf per mail meesturen
Goedendag Angelo, Wat vervelend dat u uw factuur niet heeft ontvangen. Deze worden wel verstuurd per mail in PDF, namelijk in combinatie met uw orderbevestiging. Zoals wij kunnen zien heeft u de orderbevestiging wel ontvangen. Als dit bij u toch niet goed is gegaan dan onze excuses hiervoor.
ik kon snel vinden wat ik zocht, gemakkelijk bestellen, werd prompt en netjes geleverd, dus meer kun je iet wensen. Een klein dingetje: bij een van de ventilatoren - terugslagklep stond niet vermeld hoeveel het debiet zou moeten zijn. Deze bleek niet voldoende te werken. Wordt omgeruild.
Zeer beperkte omschrijving bijgeleverd. Product werkt goed
Een goede webshop, kon alles makkelijk vinden. En had de spullen ook snel binnen. Dus ik vindt Ventilatieshop een aaanrader.
Veel op voorraad. Goeie omschrijving. Goeie kwaliteit.
Snel geleverd en niet duur
Benodigde materialen besteld voor mijn wtw systeem. Alle materialen lagen op voorraad en deze waren ook nog es snel geleverd.
Goede producten tegen goede prijzen , op tijd geleverd.
Werd snel bezorgd, goed verpakt. De ventilator is krachtig en maakt weinig geluid. Inbouwen gaf problemen, bestaande situatie. De kant waar de stroomdraden moeten komen is vlak. Geen ruimte om de draden om te leiden. Moest opnieuw aangelegd worden. Trekschakelaar is minder dan matig. Veel te zwak met een heel klein touwtje. Bij aan en uitschakelen schuurt het touwtje langs de rand van de kunststof ombouw. Moest een rond stuk hout onder de ventilator aanbrengen om snelle slijtage te voorkomen.
Goedendag Eva, Wat vervelend dat de installatie van de ventilator niet is verlopen zoals u verwacht. Nu weten wij natuurlijk niet de situatie waarin u deze monteert. Wel willen wij u voor de zekerheid vermelden dat plafondmontage niet mogelijk is met een trekkoord. Eventueel kan het wel gedaan worden wanneer u een haakje maakt waardoor u niet de ventilator uit het plafond kunt trekken zomaar. Wel is er in de ventilator ruimte gemaakt om de elektrische bedrading weg te kunnen werken. Het is uiteraard een erg kleine ventilator en de ruimte zal dan wel wat beperkt zijn. Wel willen wij u bedanken voor de feedback en we zullen dit ook terugkoppelen naar de betreffende leverancier. Excuses voor het ongemak.
Ik Ben heel goed geholpen nadat ik zelf een verkeerde product had besteld. Het retourneren verliep ook heel goed
Goede ervaring, snelle levering, snelle reactie op vragen.
Producten zijn gemakkelijk te bestellen en komen binnen op aangegeven levertijd! Fijne webshop, alles makkelijk te vinden!
Tweede aankoop bij deze uiterst betrouwbare webwinkel. Klantenservice is vakkundig en telefonisch bereikbaar. Erg tevreden totnutoe met de Comfortline mobiele airco 3,4kW koelen en 2,7kW verwarmen. Ik heb een redelijk grote woonkamer dus hij moet hard werken maar als je hem op tijd aanzet, dus voordat het te heet is dan werkt het als een tierelier, 24 graden vind ik koud zat. Heb de verwarmingsfunctie nog niet kunnen testen. Wat ik een beetje jammer vond, er zit geen raam afdichting set bij dus die zal los aangeschaft moeten worden. Ik had er al eentje en raad het wel aan, dan koelt hij gewoon veel efficiënter. En qua prijs is het geen dealbreaker want zo duur zijn ze niet die afdichting sets.
Omschrijving en foto’s zijn meer dan prima en leveren uitstekend. Ik ben er blij mee
IK had eigenlijk een slang nodig van 150 cm voor mijn mobiele airco. De geleverde slabng is 300 cm dus heb ik deze door gesneden op de gewenste lengte. Ik heb geen (her) bestemming voor de slang welke ik nu over heb hetgeen eigenlijk jammer is. Vandaar een 8 = goed beoordeling. Een slang op de geenste lengte zou het cijfer 10 hebben opgeleverd.
Verrassend genoeg bestelde ik ventilatie roosters ;-) ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levertijd. De roosters zijn goed verpakt, passen precies en we zijn er hartstikke blij mee. We hebben onze eiken houten vloer laten schuren en de aluminium roosters maken het helemaal af.
Levering was iets wat aan de lange kant, maar het was dan ook maatwerk. Mooie kwaliteit. Ga er nog 4 bestellen.
Snelle opvolging van de bestelling Product werkt prima! Heel erg tevreden
Werdt door post nl een dag te laat geleverd
Goed geleverd en besteld. Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Helaas ontbrak er een item waar wel voor betaald was maar niet in de doos zat vandaar een ruime voldoende omdat de klantenservice het ontbrekende item heeft gecrediteerd.
Goedendag R, Wat vervelend dat niet alle onderdelen zijn geleverd. Echter zien wij geen contact met onze klantenservice hierover. Als er iets mis is met uw bestelling willen wij u adviseren altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice zodat we samen met u kunnen zoeken naar de beste oplossing. Voor nu zal onze klantenservice contact met u opnemen. Excuses voor het ongemak.
Original recension
Helaas ontbrak er een item waar wel voor betaald was maar niet in de doos zat vandaar slechts 3 sterren.
bestelling en levering gingen soepel en snel
21 Boylestraat C
Ede 6718XM