Filter

Gewoon geweldig

Na mijn bestelling en betaling werd er de volgende dag al geleverd. Keurig en super netjes ingepakt

Goed assortiment

Na maanden met leveringsproblemen een nieuwe Vent-Axia WTW kunnen bestellen. Na duidelijk contact met de klantenservice om de leveringsmogelijkheid te verifiëren volgde probleemloze levering. Inmiddels is de WTW geïnstalleerd en staat tevreden te zoemen.

Top service en zeer snelle levering

Super goed.

Goede prijzen en snelle levering

Kwaliteit van de afsluitbare roosters is zeer goed, goed te bereiken en bij een probleem wordt snel gereageerd.

Snelle levering, goed product.

De ene dag een badkamerventilator besteld, de volgende dag geleverd. Blij mee. Wat een goed apparaat, veel beter dan de ventilator die oorspronkelijk aanwezig was.

Prima afhandeling

Materiaal besteld en zeer snel geleverd volgens afspraak goed product

Rooster

Diverse kleuren en maten, snelle levering

Goede snelle levering

Goed!

Een spiraal huis van 150mm doorsnee met diverse hulpstukken besteld, netjes geleverd, goed verpakt en vlot bezorgd. Een gemakkelijke webshop, ruime keus, simpel betalen, kortom een aanrader!

hele snelle levering van hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs

Geweldig snel geholpen, goede communicatie over het verloop van het betaal- en leveringsproces,

Perfect, en zo hoort het ook !!!

Bestelling, betaling en aflevering verliepen probleemloos. Montage op de plaats van het oude, kapotte exemplaar was een fluitje van een cent. Doet nu prima z'n werk.

Prima goede service

snel verzonden goede mail begeleiding

Ruim assortiment en makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had.

Duidelijke website en snelle levering; wat je van een professionele website mag verwachten.

Product voldoet aan verwachting

heel goed

zeer prettige levering goed op tijd en correct.

Keurig op tijd geleverd maar ik moet ook nog betalen dat gaat via Klara maar ik weet nog nier hoe dat moet. Het product is prima afgeleverd . Bedankt

Goede kwaliteit snelle levering

Snel geleverd en goede kwaliteit

Super tevreden

Besteld bij deze shop. Dag erna geleverd en een super product!

Prima product en levering voor prima prijs !

Prima product en levering voor prima prijs !

goede webside, juiste informatie. komen gemaakte afspraken goed ma. fijn om mee te werken

Kopen zonder narigheid

Bestellen en dan op tijd goeie spullen leveren, kan nog menig webshop iets van leren.

ik ben zeer tevreden

alleen achter de achterkant ik heb het vrij staan van de muur het zou mooi zijn aan de acherkant ook een versteviging zou komen

Top webshop

Snelle levering goed product fijn advies via klantenservice

super service

hele correcte aflevering van bestelde roosters inclusief retour nemen en crediteren van [door mij verkeerd besteld] rooster.

Duidelijke website en vlotte levering

Duidelijke website en vlotte levering.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM