Filter

Ervaring is goed.

Materiaal besteld en vlotte levering

Duidelijk en snel

Een overzichtelijke website waar ik snel kon bestellen! Geen moeilijke keuzes, maar een eenvoudig overzicht.

Zeer goede service

Mijn defecte toestel werd onmiddellijk vervangen

Contact met de ventilatie shop is top

Mooie ventielen, snelle levering.

Gewoon goed!

Mooi assortiment, prima prijs, goede service!

Vriendelijk, begripvol en snelle service!

Een foutieve bestelling is na een telefoontje netjes en snel opgelost. Het artikel kon per omgaande retour en het juiste artikel weer snel ontvangen.

Mijn pakketje was blijven hangen bij de vervoerder. Ventilatieshop stuurde meteen een nieuw pakket.

erg goed

Kwalteits product, snelle levering en een schappelijke prijs.

Geweldige service

Denken met je mee. En als er iets fout gaat geven ze gelijk goed advies en service. Wij zijn zeer tevreden met ons eerste contact met de ventilatie shop medewerkers dank voor jullie hulp

Goed gevoel aan over gehouden

Besteld betaald, en geleverd binnen dr gemelde tijd. Ga zo door.

Slecht

Niet telefonisch bereikbaar,verkopen producten wat niet coronspendeert en vervolgens zit ik met een product waar ik niks mee kan. Wordt vervolgens gezegd dat ik beter de kleine lettertjes had moeten lezen . maar wel mij dit product laten verkopen .

Succes Verzekerd. !!

Dubbelwandige dakdoorvoer bekabeling zonnepanelen besteld. Binnen 2 dagen goed en vakkundig geleverd incl. het benodigde informatie vel. Ga zeker terugkomen !!!

Geweldige service en snel geleverd

TOP

Zeer vriendelijk en mooi bedrijf.

Ik ben vriendelijk en snel geholpen en de spullen voor een mooie prijs kunnen kopen ik ben zeer tevreden.

Weer lucht in mijn leven

Prima kwaliteit en levering

Goed product. Levering cf afspraak

Snel en netjes

Besteld een ombouw radiator, snel geleverd.

snel geleverd

kunststof ventilatiebuizen van goede kwaliteit en goed te monteren

Snel en goede levering!

Goede kwaliteit ventilator. Snel gelegerden goed verpakt. Heel tevreden

Snel geregeld, zeer goed assortiment, vriendelijk personeel

Ruime keuze, afhalen via webshop is top.

Snelle correcte levering

Probleemloos

Product is prima en precies zoals verwacht, maar helaas 4 dagen later geleverd dan vermeld

Product is prima en precies zoals verwacht, maar helaas 4 dagen later geleverd dan op de website vermeld.

Telefonisch goede technische informatie ontvangen om de juiste artikelen te kunnen bestellen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM