Filter

Prima shop

Besteld en afgeleverd voor een goede prijs!

Snelle levering en ziet er goed en verzorgd uit.

klopt wat je besteld

Goed product

Snelle levering van ventilator.

Ziet er weer mooi strak uit.

Ik had er eerst een wit plastic geval aan de voorgevel hangen. Met dezelfde vorm. Die was inmiddels geel geworden. Deze van RVS past perfect en heeft een wat sjiekere uitstraling. Een klein nadeel is dat de boorgaten van de oude plastic en de nieuwe RVS variant net weer iets afwijken. Dus papa had weer nets iets meer tijd nodig voordat ie zijn welverdiende pilsje kon nuttigen.

goed , snel en netjes

perfect !! geen gezeur en moeilijk gedoe, ik kan het iedereen aanraden

Goede prijs kwaliteit en snelle levering!

Bestelde goederen snel geleverd zoals aangegeven op de website!

Prima site

Goede site ruime keuze en precies gevonden wat ik nodig had

Goed advies, snelle levertijd, denken mee.

Ik ben echt geholpen en heb nu een goede oplossing.

Prima materiaal, faire prijzen, goede levering!

Prima gewoon

Betrouwbaar.

Duidelijke website Makkelijk om te bestellen. Goede prijs/kwaliteit. Komen de bestelde levering na.

Netjes en snel

Prima ervaring. Producten voldeden aan de verwachting, zag er mooi uit en netjes verpakt verstuurd.

Goed gemakkelijk opzoeken

Top service mooi product precies wat ik zocht

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Prima online informatie en goede producten.

Alles naar wens verlopen. De levering kwam 1 werkdag later. Maar dat werd keurig gemeld. Alleen was het wat apart dat ik met het ordernummer mijn besteld product niet meer online kon vinden.

Overzichtelijke site, goede producten, snelle levering!!

Goede prijzen, snelle levering

Goede prijzen, snelle levering zoals eigenlijk iedere webshop moet zijn.

De buisventilator werkt prima en werd snel geleverd!

Zo veel voorraad!

Tijdens de zolder verbouwing stuit je op het afvoer kanaal van de badkamer, de uitgelezen kans om die herrie ventilator eruit te halen. Op zoek naar de mogelijkheden en daarbij terecht gekomen bij deze webshop. De keuze is enorm, met uitgebreide informatie en adviezen bij alle producten. En alles gewoon ruim op voorraad. Daarbij kwam vandaag besteld is vandaag in huis. Dus geen vertraging in de verbouwing. Levering ging ook keurig en voordat alles in huis was, had ik de gebruiksaanwijzing al in de mail van de gekochte spullen. Goed bezig, ga zo door.

Niet de juiste informatie

verschillende malen mijn probleem met de ventilatie voorgelegd maar naar mijn mening nog geen goede oplossing gevonden

Prima prijs en snel geleverd

Goeie service, kwaliteit dik in orde

Diverse keren wat besteld, altijd kwalitatief heel goede producten en snelle levering. Zeker een aanrader

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Slechts 1 ding vond ik niet goed en dat is dat ik aangaf dat het pakket in de dichtstbijzijnde automaat geleverd mocht worden. Maar dat werd door Postnl gewijzigd in een andere locatie verder weg met legitimatie. Toen ik daar zaterdag ochtend voor de deur stond waren ze al weer gesloten. Ze waren maar 2 uur open.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM