Filter

Prima ventilator

Niet goedkoop maar wel voorzien van alle toeters en bellen. Heb de ventilator nog niet gemonteerd in de badkamer maar wel al uitgeprobeerd. Zodra licht aan dan start de ventilator op commando van de lichtsensor. Scheelt me een schakeldraad :-)) plus dat je reactietijd en nalooptijd kunt instellen. Daarna de geursensor uitgeprobeerd met een deodorant-spuitflacon. Degeursensor moest ff zo'n 10 seconden "snuffelen" en daarna ging de ventilator draaien. Ook hier kun je reactietijd en naloop instellen.De vochtsensor nog niet geprobeerd, maar dat zit wel goed denk ik, gezien het testresultaat tot nu toe.

Uitstekend!

Goede website, snelle levering en uitstekende service bij vragen en/of aanpassen orders.

Gewoon goed !

Ik ben weer zeer tevreden over mijn aanschaf van buizen, kleppen en bochten voor mijn werkbladafzuiging. Ruime keus, voordelig en keurig op tijd geleverd

Prima ,

Levering op tijd en product zoals verwacht

Goede ervaring gehad.

Hetgeen wat ik besteld had was netjes verpakt en gelijk de volgende dag geleverd. Toppie!

Goed product en snelle levering

Product was precies zoals omschreven

Snel en goedkoop

Heel veel keuze tegen een redelijke tot goedkope prijs, levering zeer snel.

Prima ervaring

Duidelijke website Snel geleverd Extra aanwijzingen, met foto's, voor het aansluiten. Fijn voor leken, zoals ik. Prima product

Snel geregeld

Vlot geregeld

Overzichtelijke site en duidelijke uitleg

Heel mooie omkasting

Zeer snelle levering , gemakkelijke montage. Heel tevreden over omkasting.

Mooi product..maar niet heel stevig te monteren

Voor montage aan de onderplaat zijn maar 2 schroef gaten beschikbaar....dus op 2 hoeken...dat mist dan stabiliteit op de andere 2 hoeken..

Snelle levering, mooi product !

Fraai rooster

6 fraaie roosters gekocht om in de vensterbank te plaatsen. Precies in de kleur zoals omschreven

Ja

Zeer snel en kwalite

Gewoon een goede ventilator voor die prijs en doet wat ie moet doen.

Snelle levering.

Ze hebben heel veel

Goede ,snelle en voordelige levering

Goede ,snelle en voordelige levering

Goede service en de prijs is goed snelle levering

Roosters waren een beetje verbogen

Roosters waren iets verbogen maar zijn verder netjes op de muur

Geweldige webshop voor ventilatie benodigdheden

Al verscheidene artikelen gekocht tot grote tevredenheid. Ook retourneren is geen probleem

mijn ervaring was goed

perfecte levering

snel geleverd en goeie spullen

Snelle levering voor goede prijs

Zoals altijd weer een snelle levering van de bestelde artikelen voor een goede prijs. Goede shop.

duidelijke webshop om mijn gezochte artikel te vinden.

we hadden last van tocht bij de wasemkap/afzuigkap in de keuken, bleek dat er geen terugslagklep was gemonteerd, deze makkelijk kunnen vinden in de webshop. zoals beloofd de volgende dag geleverd, en het probleem is opgelost.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM