Filter

Snelle levering, retour producten prima afgewerkt.

Snelle levering, retour producten prima afgewerkt

Goed product snel geleverd

Smorgens besteld, savonds geleverd

Beloofd wat op de site staat

Ik heb eeb meganisch ventilatie systeem aangeschaft. Het werkt prima. De levering was snel.

Supersnel geleverd!

‘s Avonds besteld, de volgende dag al in huis!

goede kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke site en voldoende keuze.

Top leverancier.

In de ochtend voor 12 uur heb ik mij bestelling geplaatst. En in de avond was deze geleverd. en kon ik direct de bestelling monteren. De website was ook mooi overzichtelijk. En de site gaf goed de bijbehorende producten aan.

Goed advies, niet al te dure producten, snel geleverd en eenvoudig te monteren.

Prima en 'probleem' snel opgelost

Enkele roosters besteld en geleverd. Miste een dopje; wilde ze zo nasturen, maar ben even langs gereden en lag al klaar. Kleinigheidje, maar daarin merkte ik wel trouw naar klanten.

Alles netjes geregeld en geleverd

Hier een buisventilator besteld. Hij stond duidelijk omschreven op de site waardoor ik ook de juiste keuze kon malen.

Duidelijk en snel

Duidelijke website, snel besteld en verzonden

2 steekverbindingen besteld om mechanische ventilatie aan te leggen. Maandag avond rond 22.00 uur besteld en de volgende avond rond 19.00 uur geleverd, top!

Ik zou graag de producten retour sturen kan dat?

De keukenboer had zelf buis

Snel

De bestelling is snel afgehandeld. Dit was ook beloofd. Prima

Goede webshop.

Snelle levering van product, en van goede kwaliteit.

Correct

Prijs kwaliteit in orde

Deskundige hulp

We arriveerden met weinig kennis en vertrokken met mooie spullen en begrepen de badkamer situatie veel beter.

Snelle, correcte afhandeling tegen een scherpe prijs

Goed geïnformeerd, product zeer zorgvuldig verpakt en snel ontvangen Aan te raden dus

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Zeer snel geleverd

Echt vandaag besteld morgen in huis.

Prima, snelle service

Prima, snelle service. Overzichtelijke website

Prima ervaring

Bestelling is snel geleverd en onderdelen waren goed verpakt. Alles paste in elkaar behalve de 45 graden bocht, diameter was net zo groot als de T-stuk.

prima op tijd geleverd

moet nog aangesloten worden, maar heb er alle vertrouwen in, vorige week bij mijn zoon ook een ingebouwd.

prima apparaat, snelle levering, goede support

goede communicatie, snelle en accurate levering. heldere handleiding.

goede prijs kwalitijt

Diverse onderdelen besteld voor luchtcanal voor afzuigkap. alle wat ik nodig had was hier te vinden en ook nog goede prijs en snelle levering.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM