Filter

Bestelling keurig op tijd binnen gekregen

prima service, snelle levering

Apparaat blies zichzelf direct op, ventilatieshop niet thuis

Na het aanschaffen van een afzuig systeem voor het toilet (dat overigens vlot verliep), kreeg ik na het omzetten van de zekering een knal en een vonk. Gemaild, met daarin de melding: “u heeft het verkeerd aangesloten”. Na mijn bezwaar blijft het stil. Weg 70 euro. Niet aanbevelingswaardig in elk geval

Eenvoudig makkelijk te bestellen

Mooie uitgebreide website waar voor ieder wat wils is met mooie betaalbare ventilatoren

Ongeloofelijk snel

In de ochtend besteld, dezelfde dag nog geleverd. Dat is een logistiek hoogstandje.

Ok

Netjes op tijd bezorgd

top

netjes en goed verpakt verstuurd

Goed advies, snelle levering

Op aanraden van een medewerker een juiste keuze kunnen maken

Goede service, snelle levering!

Makkelijke website, snelle levering, goede service met iets retourneren.

Service was weer top product geleverd zoals beschreven

Een goede servicedesk als je vragen hebt, niet gelijk te beantwoorden dan wordt het uitgezocht. Leveringen altijd op tijd.

Snelle service, product zoals verwacht.

Snel geleverd. Prima rol isolatie materiaal. Alleen enorme doos verpakking, voor iets dat als kleinere rol in folie geleverd kan worden.

wij bestellen een ventilator op 220V en krijgen er 1 op 12V daar kwamen we oas achter toen de 220V er op stond. Dit per mail doorgegeven maar nog steeds geen contact terug gehad.

Snel en goed

De spullen werden dezelfde dag geleverd en pasten precies.

Snelle en prima afhandeling

Correcte afhandeling

Spullen werden keurig op tijd geleverd

Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs, snel geleverd

Superb!

Snel geleverd, goed verpakt. Gewoon noets aan toe te voegen.

Snel levering, goede communicatie.

Goed bedrijf.

Een groot assortiment en je hebt snel gevonden wat je zoekt. Elk artikel is goed omschreven en de afmetingen staan er bij. Goede service en snel geleverd.

Na winkebezoek ook online uitstekend geholpen

Eerst wat zaken opgehaald in de winkel in Ede en daar nog goed aanvullend advies gekregen. Daarop online besteld en wederom keurig op maat geholpen. Pluim voor de afhandeling van iets wat niet standaard in het assortiment zit.

Snel geleverd, product werkt naar behoren

Duidelijke site, product zoals verwacht.

Vlotte bestelling en levering

Tot mijn verassing product gevonden dat ik zocht. Bestelling en levering prima op orde. Product is naar verwachting.

prima artikel

kon mijn keuze direct maken binnen 5 minuten had ik mijn artikel gevonden en prijs was prima.

Goed product

Hadden we veel eerder moeten doen. Hij doet zijn werk uitstekend en we hebben geen aangeslagen ramen meer. Levering was zoals afgesproken.

Gevraagde artikelen geleverd volgens afspraak.

Ventilatieshop heeft haar beloftes nagekomen, iets wat in de huidige maatschappij steeds minder standaard lijkt te worden.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM