Svar från företagets ägare
Goedendag Joke,
Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn het eens voor u nagegaan en onze collega van de klantenservice heeft zelf ook contact gehad met Vent-Axia waarbij er een hele uitgebreide handleiding naar u is verstuurd die in kleine stappen uitlegt hoe u de Svensa koppelt aan de app.
Wij kunnen ons dan ook eigenlijk niet voorstellen dat u na Vent-Axia te hebben gesproken een nog betere uitleg zou kunnen hebben gekregen.
Verder mag u niet altijd alles meer retourneren. Er zitten voorwaarden aan het retourneren.
1 van die voorwaarden is dan ook dat u de ventilator niet mag monteren. Deze mag getest worden uiteraard. Maar zodra deze aan uw plafond of muur word opgehangen vervalt het recht van retourneren.
Uit coulance nemen wij nog weleens een gemonteerd artikel retour, maar dit zal dan sporen bevatten van monteren waardoor deze gecrediteerd wordt met een waardevermindering wanneer dit ook echt zo is. Deze vermindering wordt bepaald door onze retourafdeling nadat wij het artikel hebben ontvangen.
Dit is natuurlijk het gewone beleid en de standaard procedure.
Dit is niet verzonnen door een collega van onze klantenservice.
U zelf kunt dit ook nalezen op Thuiswinkelwaarborg, hier zitten wij ook bij aangesloten.