Filter

zeer snelle levering

Op zondagavong geconstateerd dat de een ventilator kapot was, en dankzij Ventilatieshop had ik 24 uur later al een nieuwe geplaatst!

Snel en goed.

Ze hebben veel, leveren snel en niet duur.

Shop vs product

Overzichtelijke site, veel informatie, ruime betaalmogelijkheden. Levering zou sneller moeten kunnen. Er wordt geclaimd dat je voor een bepaalde tijd, de volgende dag beleverd wordt, maar dat is tegen hogere verzendkosten. Product was goed verpakt en dankzij de duidelijke handleiding, apart verstuurd was installatie eenvoudig. Het product was ondanks, volgens de beschrijving, de luxe uitstraling, van inferieure kwaliteit. Verder functioneert het product goed. De tijd zal leren voor hoe lang.

prima snelle levering

Prima snelle levering

perfect

Snel en goede service

prima service

Website duidelijk, snel geleverd

Goede service en alles volgens afspraak.

Onderdelen besteld en volgens afspraak geleverd. De onderdelen voldoen exact aan de omschrijving. Prima.

Producten zijn goed

Ik heb besteld wat ik dacht nodig te hebben. Maar ben zelf vergeten om koppelstukken mee te bestellen. Het kan een puntje van verbetering zijn als deze worden aangeprezen op het moment dat iemand meer rechte stukken buis besteld…. Zodat de aandacht daarop word gericht. Verder uitstekend geholpen! En natuurlijk is alles nu dik voor elkaar!

Snelle en goede service

De bestelling was eenvoudig te plaatsen in de webshop, zonder aanmaken van (weer) een account. Betaling was ook veilig en eenvoudig, via Ideal. Levering en tracking punctueel.

Duidelijke bestelproces en handleiding per mail voordat het bezorgd werd

Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk om de bestelling te doen. Duidelijke uitleg over het product en de levering. Snel verzonden en kreeg per mail een handleiding in het Nederlands nadat het verzonden was. Naast dit alles ook nog de meest scherpe prijs. Niets op aan te merken, vandaar 5 sterren.

Geweldig geholpen door ventilatieshop,super service.

Had een aantal doorvoeren besteld en tijdens de montage van de airco bleek dat we ze helemaal niet nodig hadden. Heb de doorvoeren kostenloos kunnen terugsturen en had binnen drie dagen mijn volledige aankoopbedrag al terug. Dit is voor het eerst dat een retournering zo super snel is afgehandeld. Helemaal super!!

Heel snel geleverd, netjes verpakt

Ik kon telefonisch ook nog snel informatie krijgen

Snelle Levering

Het bestelde product, een RF module voor de Duco afzuiginstallatie werd snel geleverd.

Goede website, mooi product

Zeer tevreden met de bestelde ventilator voor de badkamer.

Ventilatie schop super zaak

De levering is snel en prima verlopen. het product wat ik gekocht heb is buiten verwachting echt super goed, de afzuiger voor douche werkt zeer goed, ben er echt blij mee. ik vind dit echt een aanrader.

Super maar dan ook super snel, 's avonds besteld en de volgende middag al in huis. Dat zal natuurlijk niet altijd zo zijn maar kwam dit keer heel goed uit voor ons. Artikel was ook prima. Kortom zeer tevreden!

Goede ventilator

Duidelijke website, snelle levering

Goed geregeld en snel bezorgd

Snel gekregen

Werkt goed

Duidelijke website, spullen snel geleverd en goed verpakt.

Duidelijke website, spullen snel geleverd en goed verpakt.

Juiste product, snel geleverd, voldoet aan de verwachtingen

Snel en goed

Doet wat er beloofd word . Goede spullen Snelle levering

De juiste terugslagklep gevonden

Bij de Ventilatieshop.com vind je wat de bouwmarkt niet heeft. Ik kocht er twee terugslagkleppen, één voor de badkamerafvoer en één voor de afzuigkap-afvoer. Nu blijft de kou weer buiten! Veel keus, dus de juiste maat zul je daar zeker vinden. En de volgende dag in huis. Prima zaak!

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Dakdoorvoer besteld, deze was snel geleverd voor een prima prijs.

Duidelijk en snel

De site overzichtelijk. De levering was erg snel.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM