Filter

Product keurig op tijd gekregen.

Product keurig op tijd gekregen.

Levering en onderdeel top

Levering en onderdeel top

Snel en goed

Bestelt en snel in huis

Snel en goed

Bestelt en snel in huis

Doen wat ze zeggen, met nog wat extra’s

Prima ! vooraf alvast de handleiding gekregen.

Helemaal niks op aan te merken.

Alles klopt,netjes geleverd. Misschien een kleinere verpakking. Ik had 2 roosters,maar er hadden er makkelijk 50 of meer in gekunnen.

Helemaal niks op aan te merken.

Degelijk ventilator, Makkelijk te plaatsen, werkt bij lage radiator 40cm naar mijn idee niet zo goed bij hoge radiator daarintegen super goed. Helaas best wel aan de prijs

Uitstekende service

Ik had produkt besteld dat niet paste, kon meteen retour zenden en binnen een paar dagen geld retour

Snel geleverd en goed product!

Een gestelde vraag werd snel beantwoord en het product, de Cubic luchtkwaliteit meter, voldoet prima. Alleen de steker in het stopcontact en het werkt! De combinatie van CO2 en fijnstofmeter is zeer praktisch en werpt een andere blik op de luchtkwaliteit binnenshuis. Door de permanente displayverlichting is hij altijd goed afleesbaar.

Snel geleverd en goed product!

Fijne website, groot assortiment, goede prijzen

Door mij aangekocht een badkamer ventilator, Blauberg Sileo en RVS Gevelkap met klep. Door Black Friday aanbieding extra korting ontvangen op de toch al reële prijzen. Keurig verpakt en snel verzonden alleen de transporteur had 2 dagen extra nodig. Daarom ook geen volle beoordeling. Zal in de toekomst altijd Ventilatieshop.com als eerste kiezen voor mijn keuze.

Product prima, helaas pech met vertraagde bezorging door PostNL

Product snel verzonden, helaas was er vertraging bij PostNL door Sinterklaas.

Product prima, helaas pech met vertraagde bezorging door PostNL

Product snel verzonden, helaas was er vertraging bij PostNL door Sinterklaas.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM