Filter

Is soms moeilijk om de juiste spullen te vinden op de website, retour is makkelijk en snel afgehandeld

Snel en .degelijk materiaal

Bestellen een oudig, bezorgen snel en het materiaal is mooi en degelijk.

Snel en goed geleverd.

Goede webshop met veel informatie.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering. Netjes verpakt.

snelle service, helaas kloppen de voorraden niet met wat de website zegt

alles besteld, krijg ikeen dag later door dat ik beter enkele andere producten kan bestellen, de lengtes die ik bestelde zijn niet voorradig. Om toch nog op tijd geleverd te kunne nkrijgen m oet ik meerdere kortere lengtes bestellen, en extra koppelstukken voor de spiraalpijpen.Korting 5%, kiezen of delen, anders kan ik met een karwei niet vooruit. Weer duurder uit dus. Niet tof. Verder snelle afhandeling en levering.

Kwalitatief goed ,elegant badkamwer ventilator en zeker niet te duur!

Uiterst snelle levering van een uitstekend product die mn badkamer sierst,zoals beschreven op de site.

Gewoon goed!

Goede en snelle levering!

zeer tevreden

ik ben gewoon prima tevreden kreeg het vlot ben er heel blij mee

Prima geholpen

Zie hierboven

Snel en netjes geleverd

Bestelde bedieningen waren snel en netjes verpakt geleverd. Min puntje is dat de bezorger kan ventilatieshop niets aan doen het pakket beneden in de centrale hal had gedeponeerd van ons appartementen complex

Gemakkelijk site snelle service!!

Heel erg goede site Veel Producten!

Top en snel ontvangen

Goede kwaliteit en producten snel ontvangen. Erg tevreden over.

Goed product, goede prijs, snel ontvangen

Enige verbeterpunt: ik had enkel een boortje besteld, deze kwam vervolgens in een doos terwijl hij ook prima in een (bubbel)envelope verzonden had kunnen worden.

Precies volgens afspraak verlopen!

Positief en juiste product van goede kwaliteit!

Prima shop!

Voor mijn gerenoveerde toiletruimte had ik een nieuwe afdekring met montagemateriaal nodig voor de mechanische ventilatie. Door de naam was de Ventilatieshop de eerste die de zoekmachine liet zien en daar had ik zeer snel gevonden, besteld en betaald wat ik nodig had en dit werd snel thuisbezorgd en was zonder gereedschap binnen enkele minuten gemonteerd en zag er meteen uit alsof het er altijd al gezeten had. Mooi materiaal en niet duur!

Juiste zaak voor ventilatieproblemen

Super geholpen vriendelijk en personeel dat voor elk probleem een oplossing heeft. Klasse.

Goed geholpen met uitleg aanleg Electrabel hiervoor nog dank

Snel geleverd, scherp geprijsd

Snel, voordelig en goede kwaliteit

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering.

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed.

Vandaag besteld, morgen in huis. prima.

Zoals beloofd is het snel en keurig afgeleverd

Op de site was een heldere en duidelijke omschrijving van wat ik zocht. Het bestellen ging vlot en het afleveren precies zoals beloofd was ook vlot.

Duidelijk

Alles op de website is duidelijk. Het filter keuze menu werkt duidelijk en de resultaten zijn ook daardoor precies wat je nodig bent.

Lekker snel geleverd en gemakkelijk

Zeer makkelijk besteld en snel geleverd mijn dank !!!!

Correcte levering

Product goed verpakt aangekomen, werkt zoals omschreven ,miste alleen 2 kleine schroefjes.

Snelle levering prijs en Kwaliteit prima.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM