Filter

Het voorbeeld van hoe een webshop hoort te zijn!

Bestelling geplaatst en onderdeel werd, zoals beloofd op de website, de volgende dag geleverd. Helaas kwam ik er bij ontvangst achter dat ik het verkeerde item had besteld. Ook de retourzending en financiele afhandeling hiervan zijn vervolgens perfect geregeld. Ook de informatievoorziening gedurende het hele proces is formidabel! Dit is het schoolvoorbeeld van hoe je een webshop wilt ervaren als klant. Complimenten!

keurig geleverd en snel

eerste keer besteld en keurig geleverd

Top goeie spullen snel binnen

Website is makkelijk en goede kwaliteit niet te duur

Snelle service, en goede retour service

Ik had verschillende items besteld, maar toch niet alles nodig, vandaar een deel behouden en een deel retour gedaan, alles zonder problemen verlopen. Hartelijk dank hiervoor

Assortiment: top! Service:; top!

Je hoeft niet verder te kijken voor een ventilator, ze hebben alles. Orderproces is makkelijk en levering is normaalgesproken 'next day'.

Goed bereikbaar, goed advies, snelle levering, goeie producten, goeie prijs

Goed bereikbaar, goed advies, snelle levering, goeie producten, goeie prijs

Fast delivery, and good quality

I liked shopping around, until found this place. Here it makes my shopping for ventilation easy. Everything ordered has a satisfying quality.

prime

alles snel geleverd

super

Snele levering. Uitstekende service. Mooi prijs kwaliteit verhouding.

Ruim aanbod

Veel verschillende producten (alles wat ik zocht), goede prijs en snelle, goed verzorgde levering.

goed produkt

product is goed maar niet binnen de stelling vandaag besteld morgen geleverd na een telefoontje werd hij een dag later geleverd verder alles correct.

Elke keer prima geregeld

Nu meerdere keren wat besteld, en ervaring is elke keer hetzelfde. Snel geleverd, netjes verpakt, overzichtelijke website, goed assortiment. Kortom aanrader

Zeer goed product met zeer laag geluidsniveau Zeer tevreden

Toppie

De badkamer ventilator werkt als een tierelier, wij zijn super tevreden.

Goed en snel geleverd.

Product functioneert goed.

Goede service en prima producten

Omdat ik niet helemaal wist wat ik nodig had even de klantenservice gebeld. Met een heldere uitleg vervolgens mijn spullen besteld. Heb mijn terugslagklep geplaatst en het is stevig spul. Hoop er veel jaren plezier van te hebben. De volgende keer weer Ventilatieshop!

goede service

snelle bezorging vlotte afhandeling

Netjes afgehandeld

Zo zou iedereen moeten handelen

bestellen en leveren

die 100 euro kunnen worden verrekend met de volgende order .gr.

prima,alles al gemonteerd.

goede service

Ik ben zeer tevreden met de ontvangen service en vernieuwd naar wat u doet met deze beoordeling

Uitstekende buisventilstor

Snelle levering en uitstekende buisventilator.

Hele scherpe prijs, levering binnen 1 dag en achteraf betalen.

Het benodigde onderdeel was beschikbaar voor een prijs die 30% lager lag dan bij een andere aanbieder. Zelfs als nieuwe klant was het mogelijk om achteraf te betalen. En de bestelling werd binnen 1 dag en in het weekend geleverd.

Snelle service en goed advies

Mijn pakket werd super snel geleverd. Via de webshop ontving ik mijn pakket op dezelfde dag. Omdat ik meer advies nodig had voor mijn situatie ging ik ook langs in de winkel in Ede. Daar werd ik goed geholpen. Je hebt daar erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader om langs te gaan.

Snel, goed en betaalbaar

Afspraak wordt nagekomen, reageert goed op vragen via chat, betaalbaar en snelle levering. Verpakking was veel te groot en kan aanmerkelijk minder.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM