Filter

Klopt met wat ze schrijven prima

Alles correct en snel uitgevoerd

Zou niet weten wat er beter zou moeten

de buis kwam, het lawaai ging

het is inderdaad waar, des te korter de buis, des te stiller de afzuigkap overzichtelijke site, snelle levering, de juiste spullen

En prima producten

Product volgens wens geleverd.

Alles volgens verwachting en op tijd.

Super snelle levering van een goed product

De titel zegt het al.

Snel, mooi assortiment.

Snel geleverd en een mooi assortiment.

Vetaalbaar snel

Snel geleverd en redelijke prijs

Prettig, duidelijk en snel

Een website met duidelijke product omschrijving en -specificaties. Thuiswinkelwaarborg vind ik belangrijk, net als reviews. Producten kwamen zoals verwacht in snelheid en kwaliteit. Omdat ik teveel besteld had, die gister geretourneerd. Heb vertrouwen in rest van afhandeling, tot terugbetaling rond is een half sterretje minder ;)

Foutje bij levering

Bestelling van meerdere producten. Helaas hadden ze de lucht kanalen van 220x55 geleverd inplaats van 220x80. (Foutje moet kunnen) Vervolgens gebeld en ze hebben de zelfde dag nog de juiste kanalen opgestuurd. Het retourneren mag van mij wel beter geregeld worden. Maar we zijn ook daar uiteindelijk uit gekomen.

Snelle levering, goede communicatie

Via de site vragen gesteld, snel een compleet antwoord ontvangen. De levering ging snel en correct.

Goede levering, website en afhandeling

Op de website worden de producten goed weergegeven, zodat je vooraf al weet wat je echt koopt. De afhandeling was goed

Superservice

Steeds snelle, correcte en klantvriendelijke communicatie. Verzending en eventuele vervanging lopen feilloos en zonder gedoe. Prijzen zijn prijs kwaliteit top. Aanrader!

Alles perfect

Gewoon goed geleverd met de kwaliteit die ik ook had verwacht

Prima materiaal, goede prijs en snelle levering!

Precies volgens de vorige zin.

Alles top

2x plafon ventilatierooster besteld. Product zoals omschreven, levertijd in orde en prijs/kwaliteit ook zoals verwacht.

Snel Voordeling en gratis installatie support (remote)

Na telefonisch contact over vervanging mechanische ventilatie tot bestelling overgegaan. 1 Prijs 2 Support 3 Snelheid. De aanleiding om bij jullie te kopen was prijs. De aanleiding om jullie aan te raden is nu support en prijs.

super!!

snelle levering en prima materiaal!

snelle service

Mijn artikel gevonden op de website en zeer snel in huis ontvangen.

Voor elke bestelling, snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Thuis ben ik bezig een WTW systeem te maken, hiervoor had ik de nodige kanalen nodig. Alles bij elkaar een best omvangrijke bestelling maar zonder enige moeite staat het netjes thuis voor de deur.

De producten werden helaas niet de volgende dag geleverd

‘s Avonds om 20:50 een bestelling geplaatst speciaal bij deze winkel omdat ik het de volgende dag nodig had. Helaas werd de bestelling pas de volgende dag om 15:24 verstuurd. Prijzen en producten waren prima maar gaan nu retour omdat ik het anders heb moeten oplossen. Als je adverteert met voor 23:59 besteld morgen in huis moet je naar mijn idee in ieder geval zorgen dat de bestelling ook dezelfde dag/nacht verstuurd word. Aanbeveling ja op de producten en prijs.

Goede en snelle service binnen 1 dag

Binnen enkele uren afgeleverd, duidelijke.beschrijving

lekker

snelle levering, product zoals in de beschrijving, goede prijs en ja, ik heb geen vocht meer in mijn badkamer. de vochtsensor werkt prima. Ik heb een ventilatiebox met afstandsbediening besteld, maar de vochtsensor werkt zo goed dat ik nooit op de knoppen van de afstandsbediening heb hoeven drukken. de spiegel in de badkamer is niet meer beslagen

Snelle levering, prima product

Snelle levering , prima product.

Helemaal top

Goede site, goede prijs, na bestelling werden benodigde documenten gemaild, kortom dik tevreden.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM