Filter

Snel geleverd, Product is pure kwaliteit (sterk, degelijk, ruisloos). Alles goed ingepakt. Zeker een adres om nog eens terug te komen!

Goed contact en snelle levering

Alles top geregeld

Alles is online makkelijk te vinden. Bestelling snel en netjes verzonden.

Maatwerk tabletrooster binnen 2 weken thuis. Uitstekende service.

Mooi tabletrooster op maat geleverd. Ziet er prachtig uit. Netjes afgewerkt.

Goed produkt eenvoudig te verwerken.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Ik ben zeer tevreden met het product en de levering.

Goed bedrijf, goede service

Ondanks dat ik zelf een verkeerd ordernummer doorgaf ( heb hier vaker gekocht) na aanleiding van een garantiegeval heeft Stephanie alles geduldig uitgezocht en heb ik gewoon een nieuwe ventilator opgestuurd gekregen.

Product zoals omschreven

Product ziet er mooi uit en is zoals beschreven. Top!

Ruime keus en goed prijs, snelle levertijd

Groot assortiment tegen een scherpe prijs, gecombineerd met een snelle levertijd, maakt de Ventilatieshop tot een fijne leverancier.

Uitstekend!

Snelle levering.

Levertijd klopt niet

Ik was op vrijdag aan het klussen en had met spoed een nieuwe wandventilatie nodig voor onze afzuigkap. Aangezien ze in de plaatstelijke bouwmarkt bijna 3x! zo duur waren besteld op deze site. Groot geadverteerd het de volgende dag in huis zou zijn. Niets bleek minder waar en het werd uiteindelijk pas smaandags laat op de dag geleverd waardoor ik vanwege werk niet eerder dan het weekend er op het gat in mijn muur dicht kon maken. Geef niet zulke garanties of lever voortaan met priority.

Super tevreden en heel snel geleverd

Om 23.30 uur besteld en de volgende dag om 17.30 uur al geleverd. Heel goed verpakt en goede klantenservice.

Goede service prima product.

Snelle service, goed product.

Fijne en snelle afhandeling

Goede en duidelijke beschrijving van het product. Snelle afhandeling en snel thuis

Goede shop, veel keus, netjes verpakt.

Geïsoleerde Flexibele ventilatieslang 150mm besteld 30 meter inclusief slangklemmen en roosters. Top materiaal en goede prijs.

Snelle levering, netjes verpakt

Ondanks de kleine bestelling toch minimale verzendkosten. En zeer tevreden over product.

Snelle correcte levering

Goede webshop, correcte prijs.

Snel en correct

Vlotte afhandeling, ook de omruiling van 1 van de 2 aangekochte ventilatoren.

Erg goed service!

Erg toevallig kwam ik de site van Ventilatieshop. Ik vond wat ik zocht, tegen een erg klantvriendelijke prijs. Gelijk bestelling geplaats en net zo snel kreeg ik een bevestiging voor mijn bestelling en binnen de korstste tijd werd mijn pakketje geleverd! Geweldig. Erg aan te bevelen

Telefonisch goed te woord gestaan en snelle levering.

Mooie stille ventilator

Wij zochten een goede en stille ventilator en dat hebben we hier gevonden. De levering was vlot en naar verwachting.

Goede prijs, snelle levering

Duidelijke webshop, snelle levering.

Goede complete levering en op tijd

Goede complete levering en op tijd

Prima dienst en kwaliteit spul

Hele mooie vooral stille ventilator en makkelijk te installeren

Snel geleverd, had hem veel eerder al moeten bestellen. Wij zijn er zeer tevreden mee

21 Boylestraat C

Ede 6718XM