Filter

Gewoon top!

De ventilatieschop reageerd snel en de levering was netjes optijd!

Gewoon Top, prima shop goed contact en goede waar.

Alles naar wens verlopen er was een verkeerde maat spiro pijp geleverd, 1 belletje , de volgende dag al de goede maat geleverd , uitstekende service.

snelle service

bestelling liep vlot, snelle levering.

Fijne site! Snelle bezorging!

Site is zeer overzichtelijk. Had ruim de laagste prijs. De ventilator was de volgende dag al in huis.

alles netjes afgehandeld

Snelle en goede levering

Uitstekende verzorging

Snelle levering. Groot assortiment en duidelijke website.

Snelle servive

Goede service en prijs. Snelle levering.

Service en levering Top.!!!

Zeer goede en betrouwbare service en levering. Aanrader voor een onbezorgde aankoop.

goed assortiment en snelle levering

Na rondkijken hier gevonden wat ik zocht. Mooi assortiment, goede kwaliteit producten en een snelle levering

Waardeloos product en nog slechtere service

Ventilator met vochtsensor aangeschaft, maar de instelling van het vochtpercentage werkt niet. Op zich niet erg als dat opgelost wordt, maar men wil de niet juiste werking maar niet erkennen. Verwacht geen service van dit bedrijf.

Snelle en correcte levering

Goede webshop, duidelijke informatievoorziening en product snel geleverd.

Goede producten en snelle levering!

Goede producten en snelle levering!

De website is overzichtelijk en de afhandeling van de bestelling ging eenvoudig. De levering was snel en netjes verpakt. De bestelde co2-meters werken naar tevredenheid. Kortom: zeer tevreden

Netjes verpakt en snel geleverd

Goed advies gekregen over dakdoorvoer

Ter voorbereiding op meer zonnepanelen of een airco, was ik op zoek naar een geschikte dakdoorvoer. Ik stelde de vraag en kreeg al snel antwoord en een link naar de juiste oplossing voor mij.

Peesoneel super meedenkend en voorzien van uitstekend advies.

Op vrijdag 28 okt langs de winkel geweest om iets terug te brengen na een rekenfout. Over iets omruilen werd totaal niet moeilijk gedaan. Bij het doorspreken, met de medewerker aan de balie, van mijn plannen werd al gauw duidelijk dat mijn idee niet haalbaar was. De medewerker kwam met een super alternatief en legde alles geduldig en duidelijk uit. Nu het systeem hangt zijn wij er super blij mee en erg beniewd hoe het zal zijn als het werkend is. De medewerker verdient een dikke pluim!

Makkelijk, duidelijk en snel bestelling in huis

Voor wat ik nodig had stonden overal duidelijke beschrijvingen en product video’s bij erg handig kan voorkomen dat je verkeerde producten besteld. Producten worden snel geleverd en vond de prijs van de producten wel meevallen. De webshop is duidelijk ingericht zodat ik snel kon vinden wat ik nodig had, voor mij erg handig anders ben ik er al heel gauw klaar mee. Dus ben zeer tevreden

Zeer snelle service

Mooie ventilatiekappen in geborsteld RVS Passen bij ons perfect op de ventilatie buis 180 mm echt een mooi geheel

Zeer tevreden met de ventilator!

Heel goede prijs kwaliteit

Ik heb 3 filters gekocht voor mijn ventilator. De volgende dag heb ik ze meteen geleverd gekregen! Prijs kwaliteit is perfect!

nette afhandeling en levering

Net bedrijf met ruim assortiment. Besteld en keurig als aangegeven op tijd in huis.

Super snelle en betrouwbare levering.

Goede ervaring opgedaan. Een volgende aankoop zou ik hier zo weer doen.

Alles top

Past prima