Filter

Makkeijk, voordelig en snel

Heel snel en makkelijk kwam de bestelling - tegen dezelfde kosten 's avonds bezorgd, hoef ik overdag bij de brievenbus niks te regelen. Top! Oh ja, en een prima product. Daar ging het eigenlijk om!

Uitstekende snelle levering

Het pakket was dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag goed verpakt afgeleverd. Uitstekende communicatie.

Snelle levering en gode service

Spullen snel in huis en problemen snel verholpen

Goede producten snel geleverd

Prima product gekocht voor een goede prijs en snel geleverd

zeer goede levering

op een dag tijd geleverd

mooi vlot en netjes geleverd1

Binnen 24 uur keurig binnen het afgesproken tijdsblok afgeleverd en goed verpakt

Prima kwaliteit

Goede Service

Zeer goede klantenservice

Na bellen met de klantenservice over de levering, bleek de voorraad in het systeem niet overeen te komen met de magazijn voorraad.

snelle levering, duidelijke informatie op de site.

eerder kochten wij een 15 cm doorsnede spiro buis voor de nieuwe afzuigkap. Na installatie echter wel veel tocht in de keuken. Nu de terugslagklep erin zit is de wind/tocht helemaal weg. Super.

Prima geholpen!

Bestelling snel geleverd. Enige minpuntje was dat er geen brief van de bezorgdienst was. In eerste instantie niet duidelijk of daadwerkelijk geleverd was en bij wie. Na telefonisch contact snel opgelost.

Perfecte service

Scherpe prijzen en onze bestelling werd snel geleverd. We kregen zelfs nog een aparte mail met de gebruiksaanwijzing van de machine, nog niet eerder meegemaakt!

vote on just levering.

Toegankelijke webwinkel.

Ondanks de rumoerige tijden, toch nog snel telefonisch bijgestaan bij het selecteren van de juiste accessoires. Prima vervolg.

Snelle levering, prima apparaat

Wat moet ik nog meer zeggen? Ben geheel tevreden, zowel over het product als over de service.

Snelle levering en goede service

Het product is zoals omschreven door de duidelijke website. Ook werd het snel bezorgd en het was het ook duidelijk op welk moment de bezorger kwam.

Niets dan lof

Geen woorden maar daden

Product dezelfde dag nog geleverd. Daar kunnen nog veel winkels iets van leren!! Het bestelde product bleek achteraf niet nodig en daarom teruggestuurd.

Goed product

Eenvoudige installatie en stille ventilator werkt goed.

Alles goed, zowel het advies als de levering.

Prima ervaring, ik had vooraf telefonisch contact en dat was echt goed. Er werd meegedacht en er kwamen alternatieve artikelen in het gesprek naar boven. Een week of wat later heb ik op zondag avond besteld. Binnen 24 uur, maandag avond was alles geleverd, daar kan je niets meer aan verbeteren.

defect apparaat

extra geld betaald voor een fan met allerlei functionaliteit (vochtsensor en automatische stop na extra tijd. Na installatie werkt het totaal niet zo

Kunnen levertijd niet nakomen

Op tijd besteld (en producten waren op voorraad), maar kunnen desondanks niet op tijd leveren.

Goed product

Goede snelle levering, met kwalitatieve en betaalbare prijzen.

Tot heden zeer tevreden! Producten zijn schoon en netjes. Verpakking en bezorging zijn zorgvuldig afgeleverd. Bezorgdienst is klantvriendelijk en representatief.

Snelle levering.

Duidelijke site. Geen problemen met bestellen. Snelle levering.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM