Filter

vlotte afhandeling

vlotte afhandeling en goede producten

Prima geholpen.

Op tijd, echt goede afzuiger

M

Prima en snelle service

Top product voor een normaal prijs

Makkelijk te bestellen. Zeer goed product voor een goede prijs en bijna de helft van een bouwmarkt in de buurt. Zondag besteld en maandag geleverd . Wat meer is te zeggen

Duidelijk info, snelle levering, goede instructies

Van A tot Z gewoon goed. Duidelijke info over de producten met goede instructievideo’s en handleidingen al te downloaden nog voor de levering. Snel geleverd. Gewoon top!

Snelle en correcte (af) levering

Snelle en correcte (af) levering

Snel en kordaat geleverd!

Uniek aanbod aan producten, alles op voorraad en zonder leveringskosten boven de 25 euro. Helemaal goed

Snelle levering.

Ik heb een dak doorvoer besteld. Het artikel is snel geleverd. De prijs is goed en Ventilatieshop.com komt hele betrouwbaar over. Aanrader om hier te bestellen. Als ik later nog wat nog dit heb, bestel ik zeker hier weer.

Gewoon goed

Geen problemen ervaren, levering volgens afspraak.

Niet zo best

Producten niet binnen gekregen tot op heden

Uitstekend, snel en goed product voor gunstige preis.

Goede badkamerventilator met lamellen= geen tocht meer en zuigt goed af met erg weinig geluid. Tip: maak ook uw ventilatie kanaal eens schoon, was bij mij (na 33 jaar!) sterk vervuild.

Snel leveren en goed spul

Spullen voor lucht verversing besteld van 200mm kanaal in verband met lichtdicht maken van slaapkamer snel geleverd, en goed werkend.

Goed geregeld

Prima webshop Artikelen snel gevonden en snelle levering

De 1e bestelling is prima uitgevoerd

Geen enkel probleem ondervonden met de bestelling.

Zeer goed geholpen door Dylan

Prima uitleg, geduldig en heel behulpzaam.

Prima producten,duidelijk in omschrijving. Snelle levering.

Zie bovenstaand .

Box prima, verloopstukken passen niet

Kocht een Itho ventilatiebox en bestelde bijbehorende verloopstukken. Die pasten niet. Veel werk om passend te maken. Desgevraagd antwoord de leverancier: dan had u extra tussenstukken moeten bestellen. Hoe kan ik dát nou weten ? Wat een smoes. Dat moet je dan maar op de website erbij zetten. Jammer. Niet klantvriendelijk en dus een kans gemist. Ik hoop dat ze er alsnog van leren.

Stil

Echt tevreden over de werking en info

Een zeer snelle bediening

prima producten

makkelijk te vinden en bstellen

Snel, duidelijk en de juiste prijs.

Materiaal besteld voor de afzuiging van mijn buitenkeuken. Snel antwoord op vragen, snelle levering en goed retour beleid. Al met al top ga zo door.

Gewoon goed.

Ruim assortiment en de bestelling wordt keurig verpakt geleverd voor een fatsoenlijke prijs. Zeker een aanrader

21 Boylestraat C

Ede 6718XM