Filter

Vlot , duidelijk en verzorgd

Prima geregeld dus

Prima spullen

Overzichtelijke webshop met goede indeling. Goede service Glee gestuurd voor het elektrisch aansluiten van de badkamer ventilator.

Makkelijk gevonden, precies wat ik nodig had

Ventilatierooster, het klinkt simpel, maar zit wel precies in het zicht en dus is kwaliteit en afwerking een ding. Maar alles keurig zoals omschreven. Ook snel geleverd.

Doet wat het beloofd

Prima en nauwkeurige meter. Eenvoudig in gebruik. Icoontjes onderaan het scherm hadden wat groter gemogen.

ik ben super tevreden

snelle en goede service

De CO2 meter werkt heel accuraat en heeft een duidelijk diaplay. Ook van veraf kun je je indicatie krijgen middels kleur, zodat je weet, of er geventileerd moet worden. Dichterbij zie je de waarden van CO2, vocht,fijnstof en temperatuur, een waardevolle feed-back over je situatie. Een must voor bewust wonen!

Mooie site, alles wat ik nodig had was op voorraad en snel geleverd.

snel geleverd wat ik besteld heb

Perfect geregeld

Ventilatie besteld, dag er na de handleiding per mail ontvangen en de ventilator. Ik zeg perfect geregeld en top service

Prima website, snelle levering

Besteld wat ik nodig had en keurig verpakt bezorg9

Top producten!!

Snelle service, zowel in de winkel te Lebbeke, als in de online shop

Hele fijne Site

Kan eenvoudig mijn producten bestellen en alles op tijd geleverd.

Gewoon: keurige en snelle levering. Punt uit.

Goede site, ruim aanbod, goede prijs, snelle levering en keurig verpakt. TOP!!

Goed contact

Great Experience

It is easy to select the correct ventilator. They are well described on the web site, including detailed specifications and manuals.

Antwoord op al mijn vragen

Ongelofelijk dat jullie alles hebben en het zo snel in huis is

Super snelle levering

Helaas product paste niet (mijn inschattingsfout), dus retour, ook supersnel geregeld.

Goede beschrijving en snelle levering

De site is overzichtelijk en heeft een makkelijke zoekfunctie. Snelle levering!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb hier een regelklep gekocht van 160mm luchtdicht en deze is van een prima kwaliteit,en goed sluitend,ben er heel erg tevreden mee.

Goede opvolging van mijn vraag over de order

Mooi websitebezoek gedaan. Alles goed overzichtelijk.De prijs fantastisch. En de snelle levering top. Kortom ik zal jullie overal aanbevelen.

Duidelijke Website, snelle levering, doen wat ze beloven.

Het zoeken naar een product is erg makkelijk, doen wat ze beloven. snelle en nette levering. Ook voor retour.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM