Filter

Super service!

Een dakdoorvoer voor kabels besteld, ik wist alleen de binnendiameter niet (Word door fabrikant niet aangegeven). Gebeld en gesproken met een vriendelijke medewerkster die voor mij de diameter heeft opgemeten in het magazijn. Ze belde ook snel terug dat was fijn. Direct besteld en de volgende ochtend gelijk bezorgd. Super tevreden!

Nog geen mening

Vooralsnog is er niet geleverd. Pakket is weg.

Geweldige luxe keus voor zoiets simpels als een ventilatie rooster

De verbouwing van mijn badkamer wilde ik af van de ronde roosters. Best wel even gezocht en via de ventilatieshop een prachtig exemplaar ontdekt. Maten ervan geprojecteerd op mijn badkamer en dat kwam goed uit. Bestelling en levering binnen 24uur!! Dus meteen door met installatie. Prachtig!

Top producten

Op tijd geleverd en goede kwaliteits producten

perfect

volgende keer weer!

Snel en accuraat

Brede assortiment, alles op voorraad, snelle verwerking en verzending.

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. De bestelde producten voldoen aan mijn verwachting. Zal er zeker nog vaker iets bestellen.

Top service bij retour

Verkeerde dakdoorvoer besteld en op kosten van de shop retour gestuurd

Goed bedrijf

Makkelijke webshop met een groot assortiment. De prijzen zijn ook scherp en je hoeft nooit lang op je spullen te wachten

Top,,..

Goede en snelle levering.

Goede service, telefonisch contact gehad

Na twijfel van mijn kant contact opgenomen; netjes en snel geholpen. Volgende dag netjes en goed verpakt geleverd! Aanrader dus!

Producten beschadigd

Producten allemaal beschadigd

Alles perfect, vanaf bezoek website t/m ontvangst. Complimenten voor website. Heel duidelijk en alles goed omschreven

Snelle levering, goede service.

Snel en schadeloos verpakt

Snel en schadeloos verpakt en op tijd afgeleverd. En eenvoudig uit te zoeken met de juiste afmetingen etc. Top

Maakt waar conform toezegging!

Bestelling op tijd afgeleverd en goed verpakt.

Is geinstalleerd en werkt goed.

Wordt geinstalleerd in kunststofbuizensysteem boven ramen op het zuiden samen met temperatuurcontrole met voeler op raam Stijgt de raamtemperatuur boven bv 22 grC. dan slaat de ventilator aan. Bij daling onder de ingestelde temp. slaat de ventilator af. Dit is onder, en op verscheidene radiatoren geinstalleerd. Succes

Perfect snelle levering, ben er heel blij mee.

Ik vond het een duidelijke side bestellen ging makkelijk. Ik vond het erg fijn fijn dat de levering heel snel was. Dus ga zo door met jullie goede service.

Everything super

Duidelijke website en snelle levering

Ik heb een dakdoorvoer besteld en bij het bestellen ervan kreeg ik aanvullende info om het geheel competitie te maken. Inmiddels geplaatst. Al met al zeer tevreden.

Breed assortiment aan maten en typen roosters vond ik nergens anders

Om de ventilatie van onze ramen te verbeteren had ik roosters met een specifieke maat nodig. Deze waren er bij Ventilatieshop. Goede kwaliteit, snelle levering.

Keurig netjes en op tijd afgeleverd.

Keurig netjes en op tijd afgeleverd.

Gewldig

Nette aflevering, bestelling via bank betalen in één klik geregeld

Uitgebreid assortiment, snel en goed geleverd

Fijne webwinkel met alle onderdelen die ik nodig had om de ventilatie als doe-het-zelver aan te passen. Na bij twee bouwmarkten lege schappen en beperkt assortiment aan te treffen maar deze online optie geprobeerd. Fijne webwinkel met alles wat ik nodig had en meer, en snel geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM