Filter

Niet zo goed

Ik heb een artikel besteld waar staat 125 rond dakdoorvoer. Tot 2 x toe 150 rond geleverd en vervolgens blijkt dat dat ook het juiste artikel zou zijn. Heel vreemd aangezien de omschrijving is voor 125 mm rond. Verklaring is dat er een 125 mm rond doorheen past . Snap er niets van.

Goede info vooraf en vlotte levering

Zie hierboven

De levering is snel verlopen en de ondersteuning achteraf bij het installeren was ook goed.

Duidelijke uitleg en snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit, de omschrijving is duidelijk en de spullen worden snel uitgeleverd.

Leveren zeer snel met goede service

Overzichtelijke site met duidelijk bestelproces. Binnen een dag werd de bestelling geleverd. Het verkeerde bleek geleverd te zijn. Via site om een oplossing gevraagd en binnen 12 uur werd het juiste product gestuurd (kosteloos) waarna ik het foutieve retour kon sturen. Het was een 10 geweest als direct het juiste product gestuurd was. Maar uiteindelijk zeer tevreden.

perfect

We moesten 3 ventilatie instroom plaatjes hebben. Overal gekeken voor metalen uitvoering en hier geslaagd. Vlug geleverd en op de tijd dat je zelf aangeeft!

Prima product!

Wij zijn erg blij en tevreden over het bestelde product. Ziet er keurig en solide uit.

Prima geholpen

Op mijn vraag duidelijke info gekregen keurig met links naar de geschikte producten. Zo is bestellen simpel.

Klantenservice is zeer behulpzaam

Ik heb advies gevraagd aan de klantenservice over de installatie van mijn ventilatiesysteem in de badkamer en ze wezen me op iets waar ik nog niet aan had gedacht. Toen ik nadat ik mijn bestelling had ontvangen erachter kwam dat ik iets was vergeten kreeg ik van de klantenservice een code om zonder verzendkosten bij te bestellen.

Geweldige service

Een onderdeel over, terug gestuurd en binnen week geld terug. Ook snelle levering

Snelle levering ,maar de verpakking was wel heel er groot ,had veel kleiner gekund.

snel geleverd

snel geleverd goede producten

Snel geleverd! Alles op voorraad

Snel geleverd! Alles op voorraad

Goede snelle service

Voor het eerst besteld geweldige website duidelijk en overzichtelijk en snelle levering

toppie

goede info, duidelijke website, snelle levering

Ik had zelf de verkeerde producten besteld. Telefonisch contact verliep vlot. In de winkel omgeruild. Daar kreeg ik goed advies.

Precies wat je nodig hebt

Er zijn genoeg webshops die ook vanalles aanbieden. Bij deze webshop vind je gewoon snel wat je zoekt. Geen 100 pagina's en waarbij de "meest relevante" niet relevante zaken bovenaan staan. Zo af en toe heb ik iets nodig, ff lekkeer gericht shoppen en bestelling is snel gefixed.

Echt geholpen

Service van een klassieke winkel met vakkennis, gecombineerd met prijzen en snelheid van een webwinkel. Best of both worlds.

Snelle levering en goede producten

Vlinderklep en rooster voor de afzuigkap uitgekozen. Erg fijne website. Producten zijn goed en passen mooi.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf en het is goed bevallen Het product was precies zo als omschreven in de webshop. Verder was het product zeer snel verzonden. Al met al een tevreden klant.

Kiezen betalen snelle levering en klaar

Zoals de titel al zegt, in een paar woorden gewoon goed, goede kwaliteit materiaal in één woord fantastisch

Zeer snel en correct.

Zeer snelle levering en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Zeer goede ervaring

Supersnelle en correcte levering.

Ventilatieshop heeft een heel uitgebreid en correct geprijsd gamma van artikelen voor ventilatie. Alle producten zijn ook goed op elkaar afgestemd en passen mooi in elkaar. De bestelde goederen werden supersnel en correct geleverd.

Zeer eenvoudige aansluiting

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst ontving ik direct de “eenvoudige en tips&tricks handleiding toegestuurd. Het ‘let op” gedeelte in de verkorte handleiding van de verpakking plastic wat verwijderd moest worden voor de montage was waardevol Binnen 24 uur kreeg ik de ventilator toegestuurd en direct gemonteerd. Simpel en easy direct werken en geruisloos werken. Ik ben zeer tevreden over de producten en lev.ering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM